Reklama

Reklama

T is for Talk

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Mysteriózní
Nový Zéland, 2011, 5 min

Recenze (20)

folklorman 

všechny recenze uživatele

T is for Talk – hodně připomíná scénku jak vystřiženou ze série Saw. Výpravou (vhodně) minimalistický film s nekompromisně děsivým kladivo-bucharem, jenž tvoří nedílnou součást v této úchylné hře. Opět skvěle natočený soutěžní snímek o písmeno T. Tvůrci jen mohli u těch gore záběrů ukázat trochu víc. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně povedený kousek, který bych v podobném stylu rád viděl i jako celovečerák. Sice tu už je série Saw, ale proč by se nemohlo udělat něco dalšího. Dobrého není nikdy dost. :-) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

90% za nápad, gore a záverečný sarkazmus. Inak, byť medzi tými smoliarmi, zgegnem ako prvý. Málo kedy totiž dokážem byť ticho :D ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Niekoľko ľudí je pripútaných k stene a na povel musia hovoriť či mlčať. Kto urobí chybu ( rada na prežitie-neopakovať sa, nekašlať! ) tomu kovové rameno rozpučí hlavu ako vajce na mäkko a jeho mozog bude rozmazaný všade okolo. Nakoniec samozrejme ostane len jedna ktorá dostane príkaz - "smej sa"! ...a ona sa smeje...treba to predsa brať s humorom, HI-HI. Slušná technopsycháreň. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nějak takhle má vypadat 5-ti minutový hororový kraťas... Žádné zbytečné vykecávaní nebo budování atmosféry, na tohle opravdu není čas... Je třeba hned od začátku všem ukázat, zač je toho krvavé, ocelové rameno... Výborný kraťas, který mi svou atmosférou docela připomínal Nataliho Kostku (1997)... ()

Reklama

Reklama