Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Je to trochu nesmyslné. To že nějáká anorektička pije třeba jenom sladké limonády a nejí vůbec, to má tomu tlouštíkovi pomoci? Blbost! Ten by měl dostat jídelníček na míru, ve kterém by určitě nestálo že má za celý den sníst kousek sušenky a jablko. To by to jeho tělo začlo blbnout ještě víc. A pokud jde o to, že anorektička konzumuje obrovské porce jídla z fastfoodu, tak je je taky blbost. Takové velké porce nemá šanci sníst protože to její tělo není zvyklé na příjem velkých porcí potravy. Jinak opakované sledování pořadu je dost nudné. Jediné co je snad zajímavé je to, že člověk může vidět někoho strašně tlustého a nebo strašně vychrtlého až je to na obou nechutné. ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu nebo to myslí vážně?! TO snad NE! Člověk, kterej skoro vůbec nejí, tak mu začneme rvát do huby nechutně tučný kvanta jídla a špekatýmu tučnákovi dáme kousek chleba? A co z toho jako? Moderátor nevýraznej, nudnej. Závěr??? Výsledek???? 200kg zhubne za pár tejdnů/měsícu 10kilo!!!! TYVOGO! 10KILO!!! ---Mluvím z vlastní zkušenosti: Měl jsem +-104 kila a začal jsem hubnout a za pouhej měsíc bylo 10kg++ dole!!! Tento pořad oproti jiným pořadům je úplně o ničem, je ubohý a bez výsledku a poslání a už vůbec motivace! ()

Reklama

halogenka 

všechny recenze uživatele

Další zvrhlost z obrazovky Prima Love, tu stanici začínám fakt milovat. Tahle absurdita je obzvlášť vydařená - tlouštík si prohodí jídlo s hubeňourem a sekunduje jim to plastikový panák s váhou a magickým válcem. Věty typu "Martine, tohle je ten nejhorší válec, jaký jsem kdy viděl." jsou pak skutečnou třešničkou na dortu. A jako mezihra je tu paní, co se nejdřív snažila zhubnout pomocí různých obskurních metod, aby nakonec zhubla a šikanovala ostatní. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější pořad o hubnutí (a tloustnutí) na televizích a to jsem viděl na podobné téma i americkou verzi. Ten britskej slizoun je otřesnej a nechápu, proč se má tlustej stravovat jako anorektik a anorektik má žrát hnusy a chlastat Coca-sračkolu. Je to naprosto hloupý a neprofesionální přístup k lidem, kteří evidentně mají problém se zdravím. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Opravdu "erudovaný" pořad o boji s nadváhou/podvýživou aneb jsi tlustý? Jez to co jí anorektička = jíš méně než by měl normální člověk a necháváš tělo hladovět (čímž lehce hubneš). Jsi hubená? Dej si nášup z fast foodu v kombinaci s sušenkami a vším co tě napadne v enormním množství. Co toto má jako být? Cpát do lidí blafy od obou extrémních případů jim má jako pomoci? A co ta ženská co hledá způsoby hubnutí na vlastní pěst a je sprostá a rádoby vtipná? Nebo co tam dělá ta postarší dáma která bojuje proti tlustým zadkům? Co toto má jako být? Za snahu o nápravu lidí dávám 1z5 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama