Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Formát televíznej reality show zažíva momentálne svoju zlatú éru. Už sme prostredníctvom kamier mali možnosť sledovať prakticky všetko. V tomto prípade anglickí tvorcovia postavili proti sebe dvoch rozdielných ľudí, ktorí obaja trpia stravovacou poruchou. Jeden z nich sa prežiera a druhý je zasa úplne podviživený. No a potom sa im vymenia porcie a jedlá, sú navzájom konfrontovaní, radia sa s odborníkmi a snažia sa svoj problém riešiť. Vôbec ma to nezaujalo. Podľa mňa je to nudná blbosť. * ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější pořad o hubnutí (a tloustnutí) na televizích a to jsem viděl na podobné téma i americkou verzi. Ten britskej slizoun je otřesnej a nechápu, proč se má tlustej stravovat jako anorektik a anorektik má žrát hnusy a chlastat Coca-sračkolu. Je to naprosto hloupý a neprofesionální přístup k lidem, kteří evidentně mají problém se zdravím. ()

Reklama

jedenzdvoch odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale čo je normálne na tom ak nanútime zdravo sa stravujúcej žene nezdravý jedálniček nejakého tlustoprda ? Kde je nejaký odborník na výživu ? Podľa mňa nie je nič zdravé na tom ak má začať jesť a piť sladké a iné hlúposti. Ako fajn , myšlienka je celkom originálna ale taká myšlienka zákonite nemusí byť dobrá a rozumná. Veď takou myšlienkou je aj hrať tenis na chodúľoch bez istenia na krídlach letiaceho lietadla :) . ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Opravdu "erudovaný" pořad o boji s nadváhou/podvýživou aneb jsi tlustý? Jez to co jí anorektička = jíš méně než by měl normální člověk a necháváš tělo hladovět (čímž lehce hubneš). Jsi hubená? Dej si nášup z fast foodu v kombinaci s sušenkami a vším co tě napadne v enormním množství. Co toto má jako být? Cpát do lidí blafy od obou extrémních případů jim má jako pomoci? A co ta ženská co hledá způsoby hubnutí na vlastní pěst a je sprostá a rádoby vtipná? Nebo co tam dělá ta postarší dáma která bojuje proti tlustým zadkům? Co toto má jako být? Za snahu o nápravu lidí dávám 1z5 ()

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

Horší dietologický paskvil jsem nezažila. Vypovídá to nejen o tom, jak se už i stará dobrá Anglie mílovými kroky blíží objemům supersize mamutů v USA, ale zejména o tom, že to, co kdy žrali a žerou na ostrově stojí za vyližprdel. Co můžete s gurmánského hlediska čekat od národa, který za delikatesu považuje slaný puding chutnající přibližně jako kojenecký blití. A v globále už se dnes průměrný angličan nestravuje ničím, co by nebylo smažené, před tím zmražené a hlavně s hranolkama. Churchill by se v hrobě obracel a kdo má IQ alespoň nad 60, snad ho nenapadne řídit se tímto na hlavu postaveným experimentem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama