Reklama

Reklama

Innocence of Bin Laden

(neoficiální název) (amatérský film)
  • USA Innocence of Muslims (neoficiální název) (více)
všechny plakáty
USA, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Žádný film s názvem "Innocence of Muslims" nikdy natočen nebyl. Původně vznikal jako "Dessert Warrior", příběh o kmenové válce zapříčiněné příletem komety a ani po jediném veřejném promítání pro minimum diváků nic nenaznačovalo protináboženský charakter. Posléze se na internetu objevil chaotický a nesourodý sestřih z onoho filmu, ve kterém ovšem byly bez vědomí herců části dialogů primitivně a zřetelně předabovány protimuslimským obsahem. V této podobě bylo video přeloženo i do arabštiny a rozšířilo se po celém světě. (berg.12)

(více)

Recenze (31)

Berzeger odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě není ani satira, tohle si klade za cíl vyloženě jen zesměšnit islám, a to bohužel dost tupým způsobem. Je rozdíl mezi inteligentním humorem a... tímhle. Na druhou stranu ovšem fakt, že jsou ručníkáři kvůli takové kravině schopni vraždit, také o mnohém vypovídá. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Dokuď bude existovat Islám, a ovšechny mohamedány kupované země nebudou osvobozeny, tak do té doby bude moje hodnocení na pěti hvězdičkách. Je to sice čirý amatérismus, ale účel světí prostředky, o tom žádná. Kýžený efekt měl snímek úplně výborný, je to úplně stejné jako natáčení komerčních filmů. Pokud se to povede, z hlediska tvůrců je vše ok, a na diváky už se nikdo zpětně neohlíží. Tak co... ()

SuzukiZ odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto netuším, jak takový naprosto nepovedený hloupý snímek prakticky o ničem dokáže vyburcovat celý muslimský svět? Řekla bych, že kdyby ho pár muslimů zhlédlo, mávli by nad tím rukou, nebo by byli znechuceni krátkozrakostí tvůrců. Rozhodně nemá cenu se nad tímto snímkem dlouho zamýšlet, natož kvůli tomu byť jen hnout prstem - za to vážně nestojí ani herecké výkony, ani scéna, ani dialogy, nic! Ale holt lidé se bouří nejvíce proti tomu, o čem mnoho neví.. ()

Fericious 

všechny recenze uživatele

Strašný film. Akože, nechápem prečo sa kvôli tomuto moslimovia tak búria. Tento "film" je trápny, zle natočený, zle nadabovaný, bez pointy. Áno, polovica vecí je urážlivá, ale polovica je pravda. Ale aj tak. Osobne som kresťan, a myslím že o Ježišovi sa už natočili stokrát horšie veci väčšieho kalibru, a nikto ešte nezabil veľvyslanca ani nič. ()

Pointer 

všechny recenze uživatele

Povedzte mi niekto, ako je možné, že existujú ľudia ktorých tento film urazil až natoľko, že sa rozhodli zavraždiť nevinného diplomata. Pozrel som si ho dva krát a vôbec mi na ňom neprišlo nič také pre čo by som začal zabíjať, podpaľovať vlajku USA a podobne. Keď som videl správy, že koľkí rozvášnení extrémisti útočia na ambasádu, uvedomil som si, koľkí vlastne ten film videli? Možno osmina, pätina prinajlepšom? Je to pravda, celý Islám je skazené náboženstvo pretkané nenávisťou ku všetkému čo je odlišné. Som islamofób? Áno. Ale oni sú ešte niečo horšie. Mier. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Laciný brak... Kde jde okatě vidět amatérské jedince, kteří se nacházejí před kamerou i za ní.. V celém filmu se děje velké" hovno ", které je navíc podpořeno nejslabším scénářem na světě ()

Kathleena odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je to nejdebilnější, co jsem kdy viděla, koukla jsem na to jen kvůli tomu všemu, co ten film vyvolal. Nechápu, jak může být někdo takový kretén a natočit tohle. Nemá to kvalitu v ničem o nějaké kameře, efektech nebo snad hereckých výkonech se nedá ani mluvit. ()

ronin zabak 

všechny recenze uživatele

Oskarový skvost součastné kinematografie. Jinak pravdivý příběh. Proč pět hvězd, protože povznáším vše, co poškodí tuto ohavnost jinak zvanou Islam. ()

Thaligon odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi hloupé. Natočené člověkem, který nechápe Islám a ani se o to nesnaží a který tak zkrátil můj život o cenných 13 minut. ()

Reklama

Reklama