Reklama

Reklama

Thrill of a Kill, The

všechny plakáty
Norsko, 2011, 84 min

Režie:

Lars-Erik Lie

Scénář:

Lars-Erik Lie

Kamera:

Lars-Erik Lie

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dôvod na útek do lesa je už dávno prečítaný. Čelný náraz s morbidom ktorého tvár obnáša SWE /FI / NL / DM briadku už pomenej. Odchytávka a následné kečupové torture je s prehľadom načítané tiež. Ten tretí bodík dávam za režisérsku vlohu, ktorá si ale v postprodukcii zabudla nožničky v šatni. Viac figurín na place a kamera škúli ! Zbytok na dlh OK nakrútená motačka. Úvod ma rozbil a zbytok už neodchytil. Aj tak za 3. Lars totiž na to má. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi 5 minut, abych zjistil, že film natočil někdo, kdo si právě koupil kameru a přemluvil kámošky, aby si lehly do pole a dělaly mrtvé..... nejhnusnější HNUS! ()

chezush odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct.. akorát jsem dostala chuť na jahody, protože krev silně připomínala marmeládu. Už jsem se pro ní i chystala jít, ale pak se na scéně objevil penis, který připomínal bílou klobásu a to mně, jako vegetariánce zkazilo chuť na marmeládu. To si po celodenním stahování téhle blbosti vážně nezasloužím. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Bylo to takové slabší, nicméně v rámci specifického subžánru je pro fanoušky film ještě koukatelný. Nemá cenu hodnotit slabomyslné uvažování postav ve filmu - ostatně, pokud by se všichni chovali racionálně, neměli bychom na co koukat a tetelit se při očekávání, co všechno si ten podivný sadista na své oběti vymyslí a co jim provede. ()

Reklama

Reklama