Reklama

Reklama

Led Zeppelin – Celebration Day

(festivalový název) (koncert)
  • Velká Británie Led Zeppelin: Celebration Day

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůbec poprvé od rozpadu kapely po smrti Johna Bonhama, Led Zeppelin zahráli v Londýně kompletní set, ve kterém nechybí hity jako Stairway to Heaven, Black Dog a Rock'n'Roll. HD kvalita a 17 použitých kamer, zvuk mixovaný přímo členy kapely jsou zárukou skvělého zážitku! (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Dokonalé! Trojlístek Zeppelinů šlape skvěle, v písních nepoznáte zestárnutí ani trochu. No dobře, možná nám Jimmy Page nezahrál tak dlouhá sóla, ale i tak mu to hraje výborně. Robert Plant neztratil ze svého hlasu ani kousek a nenápadnost mého oblíbence Johna Paula Jonese je opět neskutečná. Kashmir či nejlepší píseň všech dob - Stairway to Heaven. Dokonalé! ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Čistá radost z hudby. Kudrnatý blond dábel Robert Plant, v každém momentu cool Jimmy Page, virtuózní a introvertní J.P. Jones a silácký Jonathan Bonham - čtyři pánové v letech, kolik rambajsu dovedou udělat. Netřeba doprovodných muzikantů a velkých efektů, pánové na svém - dost možná posledním společném koncertu - předvedli maximum a dali nadšeným divákům své srdce na dlani. Hit za hitem, dynamický střih, povedený zvuk. Silný zážitek... ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Pripájam sa k názoru užívateľa xxmartinxx s tým, že tiež nechápem, čo to robí v kategórii "dokumentárny film". A práve trochu intra, outra, či iných vsuviek tomu podľa mňa chýbalo. Koncert, fajn, no všetko ohľadom neho som sa musel dozvedieť odvšadiaľ, než práve z filmu. Takto to stráca určitú citovú hodnotu, ktorá tam určite patrí. Zároveň ja ako mierny ignorant klasického rocku som spoznal len asi 3-4 pesničky, čo sa mi až tak často nestáva. Väčšinou si myslím, že od kapely nepoznám takmer nič a zistím, že poznám 3/4 setlistu. Tu tomu bolo naopak. Napriek tomu hudba dobrá, aj ozvučenie, no skôr sa to hodí ako pozadie k inej aktivite, nedá sa na to sústrediť celé 2 hodiny, pohľad a myšlienky mi často odbiehali ďaleko od obrazovky. ()

FrajerTom 

všechny recenze uživatele

Legendární vzducholoď na jeden večer opět vzlétla, o lístky projevilo zájem 2 miliony lidí a sám Robert Plant koncert označil jako nejlepší od roku 1975 - což je záruka velké kvality. Mám pocit jako kdyby tato super kapela již 35 let před celým světem utajovala své pravidelné koncerty. Nějaká pauza tady totiž vůbec není znát - holt tak se poznají praví mistři. Na bubenickou stoličku usedl syn Johna Bonhama - Jason a myslím, že jestli se táta ze shora díval, tak musel být pořádně pyšný - neskutečný výkon!!! Nejvíc mě ale bavilo sledovat kytaristu Jimmyho Page.. je prostě nejlepší a tady to opět dokazuje. ()

Jara.Cimrman.jr

všechny recenze uživatele

Patřím do generace, která Cepelíny milovala, ale já jsem v tomto směru byl vždy nechtěně černou ovcí. Já je totiž také chtěl zbožňovat, chtěl jsem ujíždět na jejich tvorbě, chtěl jsem s nimi hrát na neviditelnou kytaru, ale oni mi zkrátka nikdy nepronikli do srdce. Několikrát jsem jim dal šanci, ale pokaždé ji spolehlivě promarnili. Tentokrát jsem zkusil koncert, protože "naživo" zaujme takřka cokoli, ale dopadlo to zase tak, že jsem se ke konci ani neprokousal. To je asi dobře, neboť mé hodnocení by patrně bylo ještě mizernější. Sorry, hoši, fakt jsem se snažil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • O 18,000 lístkov, ktoré boli k dispozícii formou lotérie, malo záujem vyše 20 miliónov ľudí, čím sa koncert zapísal do Guinessovej knihy rekordov. (mackyns)
  • Koncert byl odehrán na počest zakladatele vydavatelství „Atlantic Records“ Ahmeta Erteguna 10. prosince 2007 v londýnské O2 Aréně. (Marek#33)
  • Na koncertě vůbec poprvé zazněla živě skladba "For Your Life". (ivojiran)

Reklama

Reklama