Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Izer je borec. Strčí do kapsy kdejakého Donutila(přežrané trapné moravské prase), Polifku(prvoligový ožrala) nebo Šípa(trapáka obecného) nebo ocasy z Na stojáka (Pavláska, Knora a tu bloncku co ji nemůžu přijít na jméno). Buřtcajk je takový malý klenot, na kterém jinak nezajímavá TV5 staví... Slabší chvilky by se určitě našly, ale takové Pod lupou je geniální. Izerův talent z Policejních akademií, V ráno zataženo, v noci roztaženo, tak zůstává nezapomenut. Osobně mu ve stínu výše uvedených, protěžovaných sraleblit, upřímně fandím. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co, něco bylo skvělé (většinou Pod lupou a Koule nelžou), něco zase strašně trapné (ty vtipy jakože po skončení natáčení), ale i tak jsem rád, že to existovalo. Takový koncept tu kromě České sody a Tele Tele nikdy moc nebyl a ačkoli Buřtcajk by z téhle trojky byl jednoznačně nejslabší (ne tak kvůli lacinosti kulis jako spíš kvůli tomu, že to ne vždy bavilo), na příjemné zabití času to postačilo dost dobře. A to Izera bůhvíjak nemusím. 3* ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Já se bavím. Izera mám rád a na jeho pořady si vždy čas udělám. Jeho nápady jsou fajn. Má nejoblíbenější rubrika je "Pod lupou" a spotřebitelský test petard neměl chybu. Hodně kritizovanou rubriku "Bud´ in" mám rád a možná to těm nebystrým nedošlo, ale Vańková v těch scénách má být trapná. Nejvíc se mi líbila část s Izerem jakožto metrosexuálem, co má čas na sex pouze v metru. Jinak, Auto-moto kout mě dostává pokaždé a "Koule nelžou" jsou někdy fekal, ale baví. Izerovy cesty do zahraničí už tak moc nebaví, proto tam nebude ta pátá. Jinak fajn. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Místy lehce kvalitativně nevyrovnaný, ale pořád je to klasický Izer. Nejlepší rubriky jsou jednoznačně "Pod lupou" a "Koule nelžou". Škoda jen, že Izer cílil v posledních spíš na kvantitu pořadů než na jejich kvalitu. Bohužel nejlepší léta (spolupráce s Dobrodinským) už jsou dávno pryč, ale naštěstí je většina tohoto kultovního materiálu pořád ještě na Youtube. I přesto jde ale o jednoho z nejlepších bavičů u nás. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama