foto

Zdeněk Izer

  • nar. 7.9.1966 (53 let)
    Praha, Československo

Biografie

Populární komik, bavič, moderátor a příležitostný herec narozen v Praze roku 1966. Po nepřijetí na střední grafickou školu se vyučil automechanikem. Proslavil se především sérií audio nahrávek "Policejní akademie" 93' a Bezva partou aneb "Maňas ve fabrice" s pokračováním "Maňas a revoluce" 95'. Poté účinkuje v reklamě, na TV Prima uváděl sérii zábavných televizních pořadů - Jen blbni, Kinobazar, Pípšoubazar, Telebazar, na ČT pak pořad se skrytou kamerou - Na palmě !Jeho obvyklým spolumoderátorem byl původně Marek Dobrodinský, v posledních letech jej ale po nějakých neshodách nahradil Petr Freund. Věnuje se i dabingu např. film Terkel má problém r. 04'. Od 15. srpna 2003 je podruhé ženatý, s manželkou Olgou má dceru Laru. Mezi jeho koníčky patří rybaření, psi, zahrádka a videohry Sony PlayStation. Z hudby poslouchá takřka vše krom dechovky a techna.

Karlos80

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kdo jinému jámu jámu, sám do ní sám
2001 Menší krize v televize !?
1997 7 dní, čili tejden
1994 Kanál Izer I
1993 Hitparáda humoristů 1.
Hitparáda humoristů 2.
Myslivecká Videohitparáda 1.
Česká policejní akademie 1. (TV film)

TV seriály

2006 Horákovi (TV seriál)
Mafstory (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2007 Angelika (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
2015 Ukaž káru (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Šance 2013 (TV pořad)
2012 Buřtcajk (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2010 Bavíme se s imitátory (TV pořad)
Nikdo není dokonalý speciál (TV pořad)
Skečbar (TV pořad)
2009 Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Slavné parodie (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
U muziky na Silvestra (TV pořad)
2006 Hitparáda televizní zábavy (TV pořad)
Jen blbni! (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Dementi (TV pořad)
Kinobazar (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Telebazar (TV pořad)
2000 Na palmě (TV pořad)
1999 Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Silvestrovský koncert Jiřího Korna (TV pořad)
1995 Tak neváhej a toč – speciál! (TV pořad)
1993 Zdeněk Izer show I (TV pořad)
Zdeněk Izer show II (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(71)