Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Zasmál bych se bohužel už nebylo čemu... to nejlepší zaznělo už v ukázkách. Jediný co se mi potrhalo... drápama křeslo, co to zase proboha.... to myslí jako vážně? a to je vše? Buť izzzzzer sám... nebo blb který tenhle pořád vymyslel. Proboha když už jste to teda na ty obrazovky vytlačili (doslova) tak do toho aspoň natlačte něco co mi aspoň rozkmitá víčka. :) No vida pár dílů a jak se to zvedlo.... nejen víčka.... teda. :D Tak už zase stagnujou ach jo.... hvíííí jedna hvězdička dolů! :D ()

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Určitě pořád lepší,než to co se dnes vysílá v televizi jako třeba ty tupé nekonečné seriály jako Ulice a cesty domů.Někdy je to dost trapné,a určitě to nemá takový šmrnc jako třeba Jen blbni.Nic méně člověk se dobře zasměje,a někdy to smíchy málem pustí do kalhot :) I když se už Zdeněk dlouho neukázal v televizi,doufejme že brzy se dočkáme zase nějakého pořadu. ()

Reklama

michalkop 

všechny recenze uživatele

Buřtcajk balancuje na pomezí mezi záchodovým a masovým humorem. V době nekonečných talentových show a nesmyslných reality show to stačí k úspěchu. To je trochu smutné. Z kultivovanější zábavy tu zbylo jen pár talk show. Buřtcajk je naděje na vzkříšení skečových pořadů. Nemusí pršet, stačí jen, když kape. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Docela fajn. Já se bavím. Izera mám rád a na jeho pořady si vždy čas udělám. Jeho nápady jsou fajn. Má nejoblíbenější rubrika je "Pod lupou" a spotřebitelský test petard neměl chybu. Hodně kritizovanou rubriku "Bud´ in" mám rád a možná to těm nebystrým nedošlo, ale Vańková v těch scénách má být trapná. Nejvíc se mi líbila část s Izerem jakožto metrosexuálem, co má čas na sex pouze v metru. Jinak, Auto-moto kout mě dostává pokaždé a "Koule nelžou" jsou někdy fekal, ale baví. Izerovy cesty do zahraničí už tak moc nebaví, proto tam nebude ta pátá. Jinak fajn. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama