Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vykopávka televizní ´´zábavy´´ automechanik Izer vzal za vděk sběrně moderátorského odpadu a udělal si svůj typicky imbecilní a 1000x provařený styl pořadu s humorem pro patnáctileté vyhulence a padesátníky ze střední vrstvy, kteří určitě jeho debilní humor přivítají s otevřenou náručí.Já se můžu už jen ironicky usmívat nad trapností a ubohostí tohodle přiblblýho komedianta, jehož éra skončila s Markem Dobrodinským.0%. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně nevyrovnané. Miluju třeba rubriku Auto Moto kout, některé Izerovy hlody u nás zdomácněly, líbí se mi Izerův způsob humoru, ale asi spíš ten starý, z těch prvních pořadů, v poslední době to jde dolů... Šárka Vaňková (Buď in) je tragická, scénky se Zdeňkem Venclem nebo Milanem Pitkinem, sehrané podle provařených vtipů, jsou většinou bída... ()

Reklama

Masety 

všechny recenze uživatele

1* je za název pořadu (ten mě pobavil víc, než cokoli v jeho obsahu) a pár vtipů, kterými Izer svůj pořad občas proloží, zbytek bohužel vůbec není buřtcajk, ale pěknej bullshit... A to mám Zdendu jinak fakt rád, jako vypravěč vtipů je pro mě snad nepřekonatelný. Doufejme, že se brzy ukáže s o mnoho kvalitnější záležtostí. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Jako vypravěč vtipů je dokonalej, málokdo umí podat vtip tak jako on, ale tohle se nepovedlo. Čím víc se snažíš udělat srandu, tím více trapné to je (viz. Vaňková). Ale i tak, jsem se někdy dobře pobavila. Je to typicky izerácký, takže některé vejžblepty nemusím, ale úplnej odpad to není. První myslivecký díl byl vrchol humoru, žádný další díl už ho nepřekonal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Místy trapné jak sviňa, místy celkem zábavné. Zdeněk Izer coby Čakri Makri asi to nejlepší na celém tomto pořadu a Šárka Čárka. Občas zazní humorný vtip, jindy parodie na známé pořady, poslechneme si pár kutilských rad, podíváme se Pod lupou, co kupujeme, jíme, pijeme na šmejdy nebo dobroty, zjistíme, jak jsou na tom myslivci, knězi, na co si máme dát pozor ve Vietnamu a spousta dalších kokotin. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama