Reklama

Reklama

S-Hitparáda

(pořad)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2012, 25 min

Recenze (9)

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Pro toho, kdo nechce na youtube hledat ty největší hrůzy, ideální pořad. Některé klipy u mě doopravdy vyvolávají záchvaty smíchu, nejlepší ale byl rakouský jódlující japonec se slepicemi na louce :D. 60% ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři, i když by jeden nevěřil, jaká zuřivá a vytrvalá bouře se může spustit v domácnosti, když jeden nevinně prohlásí, že ta o chlup přitažlivější půlka pěveckého dua "Katka a Jindra" by se v nejhorším případě i dala. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad jako celek se strašně těžko hodnotí. Výběr správně ulítlých videoklipů je super a celkový koncept S-Hitparády (v rámci televizního vysílání) velmi originální, ale ten zbytek...převážně trapný a nesympatický moderátor, to samé se dá říct i o scénáři, jestli tedy vůbec nějaký je, o čemž silně pochybuji, jelikož mi to celé přijde spíše jako nepovedená improvizace. Podle mě by tenhle projekt fungoval mnohem lépe bez moderátora, pouze s doprovodným komentářem a klipy v plné délce. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Moderátor celkem zvládá, místy je i docela vtipný. S hosty mezi jednotlivými "písněmi" už to tak slavné není, občas je to celkem křeč a trapnost. Videa, prezentovaná v pořadu, jsou mnohdy stará jak sám internet, a většinu z nich průměrný uživatel PC s přístupem na internety měl tu čest již dávno vidět. Ale pro ty, co nejsou tak zběhlí v oblasti hudebního masochismu může být tento pořad jednoduchým způsobem, jak svoje obzory rozšířit a trochu potrápit svoje zvukovody... ()

poli00 

všechny recenze uživatele

zařazení Wohnouta do pořadu bylo úplně směšný, jinak v podstatě velice úsměvný pořad s docela ucházejícím moderátorem (docela) :) 60% ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

Toto fakt nemělo chybu, takové skvosty jako Jindra a Katka nebo skútr. Škoda, zbyla jen nostalgická vzpomínka, ale že člověk občas nevěřil vlastním očím. :D ()

Reklama

Reklama