Reklama

Reklama

ČT Live - Mňága a Žďorp

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2012, 52 min

Obsahy(1)

Kde jinde začít koncertní šňůru k 25 letům kapely než v klubu, kde to všechno začalo. Kapela Mňága a Žďorp vyrazila v listopadu na speciální narozeninové turné, které reflektuje čtvrtstoletí od svého vzniku a právě první koncert této sady ve valašskomeziříčském M klubu připomíná úplné začátky kapely. Za 25 let stihla Mňága a Žďorp vydat jedenáct studiových alb, odehrát přes dva tisíce koncertů, natočit kolem třiceti videoklipů a vyprodukovat slušnou řádku hitů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na přelomu osmdesátých a devadesátých let jsem si na námořnických koncertech při nekoordinovaném poskakování promočil nejedno triko a tak jsem nepochyboval o tom, že plavčíci budou ode mne odměněni plným hodnocením. Jenže chlapci skutečně trošku zestárli, odložili slušivý stejnokroj, mladický boj o diváka vystřídala profesorská produkce a ač mám pro Petra Vášu dlouholetou slabost, tak k hudbě Mńágy, Žďorpa ani ničeho podobného mi příliš nesednul. Přesto jsem si jist, že bych při přítomnosti na tomto koncertě zářil spokojeností, i když bych místo pohybových kreací tentokrát spíše zvolil ležérní podpírání mixážního pultu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ty Vozku, v tom Valmezu... hotovej Cavern. Jak nastoupí TenSyčák, začne PartyHard. Fili s lehkým úsměvem po pětadvaceti letech protřelýho mazáka. A já se toužím prokopat ven, na cestě nahoru potkávám ty, co už padají dolů, už chci jen svatej klid, a, lidi, spaste svoje duše. Všichni jsme Mňága, jen někteří Ždorp (zasvěcení vědí). A nezapomeň- když jsi v tísni, řekni to písní... ne, teď ne, až jindy. A kdy? Na svatýho Dyndy. ()

joshula 

všechny recenze uživatele

Záznam vytvořený nejen pro fanoušky kapely. Všichni členové kapely i ti bývalí dotváří velkou nostalgii a hodně vzpomínek. ()

Reklama

Reklama