Reklama

Reklama

Deset přikázání mafie

(TV film)
  • Velká Británie Ten Commandments of the Mafia
Velká Británie, 2008, 85 min

Obsahy(1)

V roce 2007 italská policie objevila tajný mafiánský kodex vyjednání. Z výpovědí bývalých gangsterů máme možnost poznat pravidla, jakými se tato zločinecká organizace řídí. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný dokument, který postupně divákovi odhaluje desatero přikázání mafie. Které stálo za celistvostí této organizace a zároveň ukazuje období kdy pravidla začínala být ty tam a tak i zákonitě musel nastat úpadek této zločinecké organizace za kterým především stáli peníze.. A jak přibližně to vypadalo se můžete dozvědět zde. .... HODNOCENÍ 79% (4*) ()

Reklama

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, ale v pořadu figuruje až moc nesrovnalostí.Odvracena tvář Itálie je rozhodně lepší, jmenovitejsi a obsahuje dobové záběry, fotografie a reportáže o atentátech apod. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé z toho hľadiska, že sledujete brutálnych kriminálnikov, ktorí si určili vraj nejaký morálny kódex. A aj ten sa postupom modernej doby začal porušovať. Dnes mafiánov v štýle Al Capone môžeme našťastie vidieť len vo filmoch, avšak netreba zúfať, stále nám tu ostali politici, páni podnikatelia, no a tí skutoční mafiáni sa čoskoro prejavia v krádežiach na internete. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama