Reklama

Reklama

Deset přikázání mafie

(TV film)
  • Velká Británie Ten Commandments of the Mafia
Velká Británie, 2008, 85 min

Obsahy(1)

V roce 2007 italská policie objevila tajný mafiánský kodex vyjednání. Z výpovědí bývalých gangsterů máme možnost poznat pravidla, jakými se tato zločinecká organizace řídí. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé z toho hľadiska, že sledujete brutálnych kriminálnikov, ktorí si určili vraj nejaký morálny kódex. A aj ten sa postupom modernej doby začal porušovať. Dnes mafiánov v štýle Al Capone môžeme našťastie vidieť len vo filmoch, avšak netreba zúfať, stále nám tu ostali politici, páni podnikatelia, no a tí skutoční mafiáni sa čoskoro prejavia v krádežiach na internete. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný dokument, který postupně divákovi odhaluje desatero přikázání mafie. Které stálo za celistvostí této organizace a zároveň ukazuje období kdy pravidla začínala být ty tam a tak i zákonitě musel nastat úpadek této zločinecké organizace za kterým především stáli peníze.. A jak přibližně to vypadalo se můžete dozvědět zde. .... HODNOCENÍ 79% (4*) ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, ale v pořadu figuruje až moc nesrovnalostí.Odvracena tvář Itálie je rozhodně lepší, jmenovitejsi a obsahuje dobové záběry, fotografie a reportáže o atentátech apod. ()

Reklama

Reklama