Reklama

Reklama

Be Here Now

Obsahy(1)

Andy Whitfield byl herec a model, který se proslavil především rolí ústřední postavy v seriálu Spartakus: Krev a písek. V roce 2010 mu byl diagnostikován Non-Hodgkingův lymfom, onemocnění způsobující rakovinu krve, které o osmnáct měsíců později ve svých devětatřiceti letech podlehl. Dokument zachycuje Andyho boj proti rakovině, do kterého vložil stejné odhodlání jako své roli slavného Spartaka. Zachycen je také osobní život Andyho, jeho manželky a jejich dvou dětí, progrese rakoviny a široká škála emocí (láska, hněv, smutek, podpora, naděje i beznaděj). Andy, který pomalu podléhává nemoci, je ukazován jako pokorný člověk milující svou rodinu. (Bospor)

(více)

Diskuze

karamel

karamel (hodnocení, recenze)

Naštěstí se to dalo stáhnout na uložtu i s cz titulky... Mám furt divný pocit, že Andyho se dalo vyléčit a sere mě, že ho nevyléčili...

Job29

Job29 (hodnocení, recenze)

Ve filmu se obevilo moje tatto :) jsem happy a film byl opravdu pekny.

Uživatel -Dawe- smazal svůj příspěvek.

Uživatel -Dawe- smazal svůj příspěvek.

Uživatel wa_ smazal svůj příspěvek.

Uživatel Beruna smazal svůj příspěvek.

ConanVJ

ConanVJ (hodnocení, recenze)

Tak jsem to přepsal na 2015 tak snad to už vyjde. Bude to určitě hodně emotivní záležitost.

na příspěvěk reagoval Job29

Mr.Husts

Mr.Husts (hodnocení, recenze)

Na snímku se stále pracuje, dělá na tom skupina lidí o minimálním počtu sponzorovaná pouze příspěvkama z kickstarteru využívající taky vlastní zdroje, proto to tak trvá. Oficiální datum vydání se stále neví, můžeme jen doufat, že se dočkáme v příštím roku. Každopádně prosím o smazání data vydání 2012, ať to zbytečně nemate. 

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Ví někdo nějaké informace? Vždyť trailer vyšel tak před 2 lety ne?

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

Z FB stránky: 

From the mixing studio where I am working with Lee Salevan our amazing mixer and sound designer. The sound mix for documentaries take a while because everything is recorded as it is filmed. I am doing the same thing in another studio across town, with our amazing colorist Adrian Seery and for the same reasons, this takes time too. David Meneses, our amazing editor is also working on the graphics and credits in yet another location. So, we are all working hard and making huge progress and the film is really coming together.

We very much appreciate your enthusiasm. We don't think that you are going to be disappointed with the results. As promised, you will all be the first to know when we are done.

 ... Takže pokud tomu správně rozumím, tak stále pracují na dokončení dokumentu, no snad se brzy už dočkáme. :)

Dominus6298

Dominus6298 (hodnocení, recenze)

Dobrej, tak už uběhl zase měsíc a chtěl bych se zeptat jestli někdo ví nějaký přibližný informace. Díkky)))

na příspěvěk reagoval Helo

Dominus6298

Dominus6298 (hodnocení, recenze)

Ještě jednou... Otázka:Neví někdo kdy vyjde tento film a Helo prosím neodpovídej!! Díky :) 

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Dominus6298

ale tohle je hodnocení filmu a nikoli hodnocení očekávání, kdyby to takhle dělal každý, tak jak by to pak asi vypadalo a jakou by celkové hodnocení mělo váhu? :) Dále viz. odstavec v pravidlech CSFD: Co se na ČSFD.cz nesmí?
Největším prohřeškem uživatele na ČSFD.cz je hodnotit hvězdičkami film, který neviděl, například na základě traileru, očekávání, nebo nenávisti k herci či tvůrci, který má s filmem co do činění. Za hvězdičkové hodnocení neviděných filmů je uživateli nenávratně odebráno právo dalšího hodnocení. To samé platí o psaní komentářů k neviděným filmům (neplést si s diskuzí o filmu, do které se může zapojit každý).

Práskač nejsem, spíš to ber jako přátelské upozornění, že si toho třeba někdo může tam nahoře všimnout :)

Dominus6298

Dominus6298 (hodnocení, recenze)

Helo

Podle herce očekávám, že film bude stát za to. A když ne, své hodnocení mohu vždy změnit ne? Pokud nechceš odpovědět na mou otázku, neozývej se prosím, děkuji :)

na příspěvěk reagoval Helo

Dominus6298

Dominus6298 (hodnocení, recenze)

Čas lidi, nevíte někdo kdy vyjde tento dokumentární film??Díkyyyy ..... :)

na příspěvěk reagoval Helo

Uživatel ConanVJ smazal svůj příspěvek.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Vashti, his wife, flew out this past weekend to see the finished film. She viewed it twoo days ago. She is in LA as we speak. We won't know yet when it will be released but they are hoping to take it to some festivals, Cannes, etc. and hoping I believe to find out who will distribute it and in what form and what languages etc. They don't know yet if it will go straight to DVD or if it will get played at theaters..it depends on many factors. I am so excited and anxious to see it. I think they may be shooting for a summer release. I know it will be a beautiful movie,but, very sad as well. Andy was an amazing person and his wife is very much so as well. So many people need to see it...the more the better so I hope millions will have access.

 

Tak snad už brzy...

Reklama

Reklama