Reklama

Reklama

Justin Timberlake: Suit & Tie

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 6 min

Režie:

David Fincher
(další profese)

Recenze (27)

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nerozumím komentářům a celkovému hodnocení. Hodnotí se zde fimařská práce, nikoliv hudební kvality Justina Timberlakea a Jay-Z. Za sebe mohu říct, že tak elegantně natočený a feelingově pojatý videoklip jsem již dlouho neviděl. Nádherná stylovka, ze které se jednoho krásného dne stane legendární pecka. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád tento povýšenecký štýl, kde sa ešte akože frajersky fajčí a spieva takým trocha retro štýlom. Justin opäť ako keby ho držali za semeníky a Jay-Z ako namyslený šéfko. Boli tam obrazové prvky, ktoré tento klip robili svojským, ale podľa mňa nič nové, toto nie je môj štýl a niektoré veci to podľa mňa zrážajú úplne. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Do Finchera bych neřekla, že se zúčastní tvotby klipu k takovéhle hudbě, ale budiž. Nebudu hodnotit song, jak to dělá většina. Sama poslouchám tvrdší hudbu a Justina bych si sama od sebe nikdy nepustila, ale nebudu ho hned hanit jen proto, že se mi zamlouvá jiný styl. Znovu si to nepustím, ale do uší to lezlo dobře a myslím, že většině pánů víc než jeho hlas vadí to, jak má perfektní tělo a holky po něm jedou... To je život, smiřte se s tím. I s takovýmhle hlasem můžete být playboyem :D No a teď ke klipu. Perfektní byla ta atmosféra, která se podle mě k hudbě jakž takž hodila (přečtěte si text)... Avšak výrazně jsem postrádala děj. A když už tam nějaký byl, nepřišlo mi, že by to nějak výrazně souviselo s tím, co Timberlake zpívá. Klip to není nijak výrazný a je to móóóc dlouhé... A to se tam nic neděje. I tak dávám 3*, zas tak hrozné to nebylo. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Moc mě mrzí, že můj režisérský idol utápí svůj talent pro komerční mrdky jako je Justýn Bimbrlík, ale co člověk nadělá, taky si chudák Finch musí něco mazat na chleba a doba je zlá, že áno! Vizuálně žádný kumšt, připomíná mi to Fincherův standart z doby, kdy točil klipy pro tu starou rašpli, co si neumí přiznat, že je bába, Madonnu. Ale ten hudební podklad a objekt, z toho je mi teprve na zblití! ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl každý správný roumenista, Fake and Gay. Timbrbejk je možná ten nejtragičtější muzikant s hereckým talentem, naštěstí to Fincherovo vizuální oko zachraňuje. Tenhle videoklip je tak stylový, až je trapný, ale na rozdíl od jiných audiochemických zbraní hromadného pičení je tenhle videoklip tak trapný, až je stylový. ()

Zajímavosti (2)

  • V skladbe je menom spomenutý módny návrhár Tom Ford, ktorý, mimo iného, navrhoval obleky pre tento videoklip. (Real Tom Hardy)
  • Oficiální videoklip k písni "Suit & Tie" byl vydán 14. 2. 2013, tedy na den sv. Valentýna. (Kungfucius)

Reklama

Reklama