Reklama

Reklama

Dos más dos

  • angličtina 2 + 2
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Chirurg Diego žije se svou manželkou Emilií a synem v bohatší čtvrti v Buenos Aires. Jejich nejlepšími přáteli jsou Betina a Ricardo, se kterým navíc Diego založil soukromou kliniku. Žijí si své normální životy až do chvíle, kdy Betina Emilii svěří, že se spolu s Ricardem už několik let účastní swingers večírků. Emilia nemůže pustit představu sexu s jinými lidmi z hlavy a naléhá na Diega, aby se také jednoho takového večírku zúčastnili. Jejich do té doby konzervativní vztah se tak začíná pomalu měnit. (zipacna)

(více)

Recenze (4)

Vlad 

všechny recenze uživatele

Humornejsia a prudernejsia variacia Happy Few (napr.). Nebolo to zle ale film dost trpi krajinou povodu (puritanskym pojatim). Film o sexe bez sexu, co to ma znamenat...?! Napriek komedialnemu nadychu je to ale podane velmi realne, zato palec hore. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná argentínska dramédia o 2 experimentujúcich pároch so snahou oživiť ich nielen sexuálne vzťahy ;) ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co mám čekat od této "komedie". Přece jenom, filmů z této části světa se k nám zase tak moc nedostává. Pravdou ale je, že jsem se poměrně dobře bavil, i když by mi vůbec nevadilo, kdyby byl film o půl hodiny kratší. - Je zde hezky vykreslen vztah manželů z vyšší střední vrstvy, jejichž sexuální život už není to co býval. A náhle se objevuje něco, co by ho mohlo okořenit. Emilia je horlivá to zkusit, zatímco Diego má obavy z následků. - Obě hlavní herečky (Carla Peterson & Julieta Díaz) byly opravdu hooodně sexy a herec Adrian Suar, představitel Diega, je taky sympaťák. Jeho role muže, zdráhajícího se vyzkoušet nové věci je vtipná a do celého filmu přináší takovou odlehčenou atmosféru. Ale co mě kromě krásných žen potěšilo nejvíce, byla absence histerie, naopak zde bylo hodně pochopení a podle mě film vyzněl tak nějak reálně, uvěřitelně. (Španělsky s EN titulky) ()

Reklama

Reklama