foto

Adrián Suar

  • nar. 25.3.1968 (51 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 El Fútbol o yo
2016 Me casé con un boludo
2004 Měsíc z Avellanedy
2003 Día que me amen, El
2001 Déjala correr
2000 Apariencias
1999 Alma mía
1998 Cohen vs. Rosi
1997 Mafiánští policisté

TV seriály

2017 Las Estrellas (TV seriál)
2016 Soy Luna (TV seriál)
2014 Guapas (TV seriál)
2012 Sos mi hombre (TV seriál)
Violetta (TV seriál)
2011 El puntero (TV seriál)
Únicos, Los (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2009 Epitafios 2 (TV seriál)
Valientes (TV seriál)
2006 Amas de casa desesperadas (TV seriál)
Jsi můj život (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
Una familia especial (TV seriál)
½ falta (TV seriál)
2004 Locas de amor (TV seriál)
Padre coraje (TV seriál)
Pensionados, Los (TV seriál)
Secretos de papá, Los (TV seriál)
2003 Durmiendo con mi jefe (TV seriál)
Soy gitano (TV seriál)
2002 099 Central (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
Culpables (TV seriál)
Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
Primicias (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 Carola Casini (TV seriál)
R.R.D.T (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
1994 Poliladron (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 El Fútbol o yo
2016 Me casé con un boludo
2010 Igualita a mi
2008 Novio para mi mujer, Un
2003 Día que me amen, El
2001 Syn nevěsty
2000 Apariencias
1998 Cohen vs. Rosi
1997 Mafiánští policisté
1990 Charly, días de sangre

TV seriály

2014 Guapas (TV seriál)
2013 Solamente Vos (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2010 Para vestir santos (TV seriál)
2005 Una familia especial (TV seriál)
2003 Durmiendo con mi jefe (TV seriál)
2002 099 Central (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
1999 Argentina de Tato, La (TV seriál)
Campeones de la vida (TV seriál)
1994 Poliladron (TV seriál)
1991 Banda del Golden Rocket, La (TV seriál)
1990 Stress (TV seriál)
1988 De carne somos (TV seriál)
1987 Por siempre amigos (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 El Fútbol o yo

TV seriály

2009 Tratame bien (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

2001 Déjala correr

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Vulnerables (TV seriál)
1997 Carola Casini (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)

Dokumentární

2004 18-j

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace