Uprchlíci (2011) (seriál)
Hm, první série byla hodně dobrá s dobrým nádechem i atmosférou a docela i dobrou akci. Co se týče té druhé série tak ta mi už tak skvělá nepřipadala. Ale dalo se to.

Splašené srdce (2020)
Perfektní argentinská komedie která rozhodně pobaví, výborné provedení i zpracovaní, tohle se opravdu povedlo.

Valientes (2009) (seriál)
Vždyť je to docela sranda, zajímavé. Dle mého bravurní telenovela která dokáže upoutat diváka u televizní obrazovky. Co se tyče příběhu tak ten je klasický o lásce a pomstě…atd. Zpracování se mi líbí i výběr protagonistů je perfektní.

Svatá Evita (2022) (seriál)
Užasné zpracovaní i celé provedení a to každé kapitoly, perfektní výběr protagonistu, jednoduše parada. Genialni zpracovaní Evity v podaní famózní Natalie Oreiro která jí zahrála naprosto bravurně, líbilo se mi to.

Opravdu příšerná rodina (2021)
Ajo dalo se to.

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film)
Úžasné, geniální.

Nou fo (2021)
(Y)

Marianne (2019) (seriál)
První díl vypadal řekněme docela zajímavě ale pak ty ostatní to byla strašná nuda a mix blbostí, ale i tak se dá u toho vydržet i když je to celkem nuda. Hlavní postava byla občas otravná ale krom toho jinak pohoda. Docela slušný nápad ale některé díly by mohly být o trochu líp zpracované.

K zemi hleď! (2021)
Začátek se drží velice dobře ale ta druhá polovina filmů a hlavně to provedení je naprosto nudné. Dvě hvězdy za film a jedná za Jeniffer Lawrence které to tady ohromně slušelo.

Zásek (2021)
Nudné nezajímavé a dlouhé. Vůbec se mi to popravdě nelíbilo, některé postavy až příliš trapné a řekněme že i otravné, nudné a nezajímavé. Stopáž filmů zbytečně dlouhá. Dobrý námět ale špatné provedení i zpracování a to i ztvárnění postav.