Reklama

Reklama

Horolezci

  • USA Alpine Climbers
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1936, 10 min

Obsahy(1)

Mickey, Donald a Pluto pri horolezeckom výstupe spoznajú zvery žijúce na vrchu. Mickey si pohnevá orly, Donald kamzíky a Pluto sa bližšie zoznámi s bernardínom a hlavne s jeho súdkom s rumom. (toi-toi)

Recenze (8)

anais 

všechny recenze uživatele

Miceky, Donald a Pluto si vyjeli do Alp. Šplhají, jódlují a bitkují s horskými zvířátky. Ničím se průměru nevymykající Disneyovka, která potěší závěrečnou scéno opilého Pluta a bernardýna-záchranáře. Zajímavé je sledovat s jakou jednoduchostí Disneyho výtvarníci dokázali vystihnout atmosféru prostředí, které je v mnoha groteskách jiné. Ať už to jsou Alpy, nebo později ve „válečných“ groteskách třeba džungle nebo abstraktní fašistické Německo ve Fuhrer´s face, vždy se jedná a lehce nahozené pozadí s jednoduchou kresbou, které je geniálně doplněno hudbou. Do tohoto PROSTŘEDÍ, které je vždy jiné, je zasazena vždy stejná akce. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

85% - Opilý Pluto, Mickey, válčící s orli a Donald toužící dát za vyučenou horské koze, která ho několikrát parádně doběhla. Velmi povedený díl... ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mickeyho pořád rád nemám, ale tady jsem ho snesl, protože nehrál prim. Nejlepší moment z mého pohledu - Donald a jeho (kupodivu vítězný) souboj se starým kamzíkem. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Mickey Mouse sa tentokrát vybral s Donaldom a Plutom do Álp na turistiku. Tvorcovia veľmi milo a pekne vyobrazili horskú prírodu, flóru a faunu. Animácia je tiež na úrovni a príbeh bol zábavný. Mickey je opäť ako vzor, podľa ktorého by sa mali všetci riadiť. O gagy sa starajú Donald a Pluto, ktorí majú menšie problémy s typickou horskou faunov. Pluto a ten bernardín nemali chybu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama