Reklama

Reklama

To je Martin Bonner

  • USA This Is Martin Bonner
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Martin Bonner se přestěhoval do malého města, v práci se stará o právě propuštěné vězně a ve svých téměř šedesáti letech začíná vést nový život. Neotřelá meditace nad přátelstvím a možností chytit v životě druhý dech staví na nepatetických hereckých výkonech a nenápadné, ale nápadité režii. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (5)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne pokojne plynúci film. Taký ukludňovák. Akoby v ňom všetci žrali valium. Doporučujem na búrlivé myšlienkové pochody, alebo keď vás rozhodí nejaký vôl v práci. Tento nenápadný filmík vás zaručene vycentruje. ()

ondrin 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh dvou mužů, jejichž osudy se střetávají v momentě, kdy oba začínají nový život. Po vzoru nezávislých filmů Martin Bonner nenabízí výrazné zvraty či napětí, ale o to více je autentický a zároveň dovede působit svěže. Rozpočet: 40 000 USD. ()

blowup 

všechny recenze uživatele

Velice nenápadný film, ale v KV na festivalu živá voda po sérii "holých zadků" (doslova) a snah o výjimečnost. Střízlivý, nevtíravě natočený příběh. Žádné efekty, civilní herci, slušné jednání. Díky za pár filmů. které ceny nedostaly. Možná to bylo pro letošek ve Varech typické. ()

xhelmutx 

všechny recenze uživatele

klasicka nezavislacina zo Sundance...hlavna postava (Bonner) nesie dost nepovedaneho o jej minulosti a to je pre pribeh a emocnu gradaciu nosne... ()

Reklama

Reklama