foto

Demetrius Grosse

  • nar. 26.2.1981 (37 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Love Jacked
Rampage Ničitelé
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Straight Outta Compton
2013 To je Martin Bonner
Zachraňte pana Bankse
2012 Misguided Adventures of Dating in Hollywood, The
2011 Cesta do Hollywoodu
Inheritance, The
2010 Kartelová válka
2007 Studio

TV seriály

2018 Califia and the Timeless Sentries (TV seriál)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 The Brave (TV seriál)
It's All Personal (E07)
The Seville Defection (E06)
Enhanced Protection (E05)
další epizody (7)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (10)
Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Pod palbou (S03E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Obřad dospělosti (S07E08)
2015 Shameless (TV seriál)
Uncle Carl (S05E08)
Strážce pořádku (TV seriál)
Sounding (S06E05)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (9)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
další epizody (7)
Banshee Origins (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
další epizody (12)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
There's No Place Like Home (S07E07)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
To, co děláme (S15E18)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Zatmění 1/2 (S03E10)
Motýlí efekt (S03E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
Pohotovost (TV seriál)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
2007 Dirt (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt na lovu (S05E17)
2006 Dexter (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Americký sen (S01E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Dokumentární

2007 Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace