Reklama

Reklama

Mr. X

  • Indie मिस्टर एक्स
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Potom, čo získa schopnosť byť neviditeľným, sa pôvodne obyčajný muž rozhodne konať protizákonne, aby sa pomstil tým, ktorí mu ublížili. Mladá dvojica vládnych úradníkov je oddaná svojej práci a vlasti. Práca je podstatou ich životov, rovnako ako vzťah medzi nimi. Všetko sa zmení, keď sa na svetlo sveta dostane tajomstvo odpornej zrady, ktorá ich životy zmení od základov. Jediná cesta, ako dosiahnuť spravodlivosť vo svetle objavených zločinov, je konať v temnotách – a mladému mužovi sa na to naskytne ideálna príležitosť, keď objaví schopnosť byť neviditeľným. Tento talent môže priniesť veľké dobro, ale môže byť aj zneužitý. Na ktorú stranu sa hrdina pridá? Obzvlášť, keď vernosť vlastným zásadám môže znamenať, že stratí svoju lásku... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jak se Indové popasují s tématem neviditelného (přesněji tedy záleželo na aktulních podmínkách) mstitele. A výsledek? Inu nic moc světoborného to tedy věru nebylo. Klasické levné béčko s přímočarou a nijak nešokujicí zápletkou. Efekty tolik potřebné k navození té správné atmosféry a prožitku byly poplatné rozpočtu a možnostem, ale snahu upřít nelze. Horší je, že příběh sám postrádal větší napětí a spád. I když nosná kostra byla jasně dána, tak nevidím důvod proč nevylepšit a oživit drobné linie a odbočky. Já jsem žel nic takového nezaznamenal. Celek se vlekl a snad až vyžíval v nevýrazné šedi. Zbytečné a věčná škoda. S tímto tématem se dalo určitě daleko lépe pracovat. Stačilo být jen trochu objevnější v nápadech. Na druhou stranu jsem i při tom všem nepociťoval přítomnost nudy a zoufání si, což musím připočíst k dobru. Určitě se dočkáme i množství akčních scén, které v rámci mezí ušly a romantických momentů, jenž se u mě naopak minuly účinkem. Hlavní pár působil emočně mdlým dojmem. Nebýt E. Hashmiho (kterého mám ve velké oblibě), dopalo by vše mnohem bídněji. Jak A. Dastur, tak i její postava mi příliš k srdci nepřirostly. Sympatie s postavami a jejich chováním je pro mě zcela zásadní. Doslova klíčové, neboť otevírá další a další dveře mé pozornosti, zájmu a soupodobí. Filmy s E. Hashmim jsou plné příjemných písní a není tomu jinak ani v tomto případě. Ihned ta první včetně zpracování titulků mi ihned evokovala filmy s Jamesem Bondem. Hodnocení nebylo příliš složité. Jasná slabá trojhvězda. Od osudu dvou hvězd celek zachránil svým výkonem E. Hashmi, pro Indii nepříliš ohraný motiv a poctivá hudba. Popravdě jsem čekal o něco více, ale i zklamání je součástí života, co naplat. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Indický neviditeľný muž sa mi celkom páčil, nie som ovplyvnená západnými filmami s podobnou témou, takže nie som nútená porovnávať. Emraana mám rada, hudba bola pekná a príbeh tiež.Trikové zábery boli niektoré veľmi pekné a celkovo na mňa urobil dobrý dojem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do chvíle, kdy zde dojde k zásadnímu zvratu, tedy k takovému, kdy se hlavní hrdina stává neviditelným, je to ještě zajímavé. Hlavně proto, že člověk čeká, co z toho bude. Ale když pak jde o pomstu, už je to natahovaná nuda a já jsem se moc nebavil. Vlastně jsem se docela nudil, a to mám filmy s pomstou rád... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama