Reklama

Reklama

Misfits CZ

(amatérský film)
všechny plakáty

Diskuze

Aeres

Aeres (hodnocení, recenze)

smazané na youtube... Skoro jako když Komenský v záchvatu vzteku pálil své knihy... taková škoda pro lidstvo :( mračík, smutník, brečík

 (hodnocení, recenze)

Já si taky můžu ve čtrnácti natočit pět minut něčeho a pak to tady už navždy bude strašit hned pod názvem originálního seriálu?

 (hodnocení, recenze)

Je nemyslitelný, aby mi to pak ve vyhledávači nacházelo tohle..

 (hodnocení, recenze)

Jak si můžou vůbec dovolit jen tak použít název "Misfits"? Profil tohohle "filmu" by se měl smazat. Je to jen ostuda a amatérský počiny nemají v databázi co dělat.

na příspěvěk reagoval CumlayDePric

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Mythago

ohledně jazyka, obávám se, že se spíš snažili dostát svému vzoru, totiž seriálu Mistfits, kde se právě takhle mluví skoro až záměrně přehnaně moc. iluze drsné reality je tím solidně vyvolaná (v originále).

Mythago

Mythago (hodnocení, recenze)

Segrestor má pravdu, nic si z toho nedělejte, tedy pokud se do příště zlepší scénář z 'po pařbě zaimprovizovaného' jaký se tu dal vidět...rozhodně by pomohlo malé zvelebení jazyka (někdy to vypadá jakobyste natočili obyčejnej den ve škole) a nehrát si na machry (možná to jinde funguje, ve filmu to ale působí směšně)...toť vše a zlepšujte co jen půjde, aby sa no to dalo koukat

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Z kritiky místních komentátorských rozumbradů si nic nedělejte. Třeba takový pán Korbič vás zasypal radami, ale sám by na ten oslí trůn potřeboval nějakou poslat.

Jsou známé případy, jako třeba právě bří Korbičové, kteří nemohou nikdy natočit dobrý film, i když budou mít všechno, peníze, exteriéry, herce. Nepodaří se, protože nemají talent, ten se koupit nedá. Ostatně, dle úrovně jejich filmů, nemají ani to ostatní. :)) Ale o tom jsem nechtěl psát. Asi mě zhrozila ta jejich troufalost z moci jejich vlastní primitivnosti, s kterou pak „odborně" hodnotí díla svých kolegů z branže amatfilmu. On ten Korbič neumí ani napsat správně větu, nemůžeme čekat, že z něj vypadne druhý Spielberg. Dosti ale o něm a jeho trpěné existenci na filmové databázi, kterou plní filmovým odpadem a povýšeneckými postoji v komentářích. Škoda, hází špatné světlo na amatérský film jako takový. Což se o vás říct nedá. Vy to jen ještě neumíte, ale učíte se pokusy a to se cení. Držím palce.

Reklama

Reklama