Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

(seriál)
  • USA Body of Evidence

Obsahy(1)

Přidejte se k Dayle Hinmanové, důvtipné a vytrvalé detektivce při jejím pečlivém zkoumání nejzáhadnějších kriminálních případů státu Florida, u kterých existuje pouze mizivé množství důkazů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

contreras 

všechny recenze uživatele

souhlasím s Drom uplně v plném rozsahu jeho komentáře. Člověk, který vidí do trošinku do kriminalistiky ví, že nějaká pitomá vyžilá barbie, nemůže ze svojí pozice ovlivnit vyšetřování jiným způsobem než že vytvoří jakýsi profil a chlupatý (pokud se nemají čeho jiného chytit) podle něj dál dělají vyšetřovací verze.. Hotovo 20.. ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Keď som včera videla, že istý príbeh bol až na fotografie páchateľov a obetí a niektoré scény "obkreslený" z inej, podobnej relácie, hodnotenie ide rapídne dole.. Len sa pýtam, kto opisuje od koho? 1* ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Todle je skoro jak přes kopírák to samý jako FBI: Criminal Pursuit, Medical Detectives, 48 Hours a hromada dalších. Na začátku sestřih hlášek vytržených z kontextu a pak kupa nahraných scén prokládaných výpověďmi aktérů, včele s blonďatou Dayle Hinman, která odhadne cokoliv. Kdykoliv. Každá oběť je krásná, úžasná a obětavá (i když z kontextu a fotek je jasný, že to byl ohyzdnej mentál), fízlové odhodlaní, dramatizace a spekulace. Seriál naprosto nereflektuje tvrdou a složitou práci vyšetřovatelů, protože v honbě za senzací je to namixováno dost populisticky a pochybně včetně sprosté manipulace. Každej kdo kouřil trávu / byl trestán / šel kolem je vrah, naprosto se vytrácí policejní práce a je nahrazena zkratkovitým bulvárem. A úplně nejvíc miluju otázky typu "pomůže vyšetřovatelům tato stopa odhalit vraha?", že by tentokrát byla odpoveď NE? Omg... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama