Reklama

Reklama

Monstrum z hlubin

  • Česko Poseidon Rex (více)
Trailer

U pobřeží středoamerického ostrova se probudí tisíce let spící praještěr a začne útočit na návštěvníky místního letoviska. Mladá bioložka a zkušený lovec pokladů se rozhodnou příšeře postavit... Snoubenci Rod a Jane se rozhodli strávit dovolenou na malém ostrově poblíž Belize. Vydávají se spolu s instruktorem do zátoky Modrá laguna, kde se hodlají potápět mezi žraloky. Objeví tam tělo muže, který vypadá jako utopený. Po vytažení na palubu se však probere a představí se jakohledač pokladů Jax. Se svými společníky se Jax potápěl, aby v Modré laguně vylovil starý španělský poklad, kterým chtěl splatit svůj dluh gangsteru Tariqovi. Instruktor Henry se situací seznámí bioložku Sarah, která se rozhodne lagunu probádat. Spolu s ní se vydávají potápět i Rod a Jax, kteří chtějí na dně vylovit ztracený poklad. Skupina ale na dně objeví rozsáhlé ložisko zvláštních vajec. Jedno z nich odvezou prokoumat do laboratoře. Když Sarah otevře skořápku, z vejce vyskočí mládě malého dinosaura. Sarah s Jaxem jej schovají do mrazáku. Sarah dinosaura identifikuje jako Poseidona Rexe, prehistorického vládce moří. Monstrum,které pozřelo Jaxovu posádku, mezitím dále útočí na obyvatele ostrova; sežere Jane, Henryho i gangstera Tariqa. Trojice Jax, Sarah a Rod se rozhodnou z ostrova utéct, monstrum je však stále pronásleduje. Snaží se na něj střílet ze samopalů, ale bez úspěchu. Společně se ukryjí na staré vojenské základně, odkud vyšlou telegrafickou zprávu s prosbou o záchranu. Armáda jejich signál zachytí, a rozhodne se na monstrum vyslat stíhačky. Mezitím se Jax, Sarah a Rod pokoušejí opustit ostrov na lodi, monstrum však utíkajícího Roda sežere. Bombardování monstra nebylo účinné – příšera přežila. Sarah mu ustřelí hlavu bazukou a až poté je monstrum zneškodněno. Sarah a Jax se zachrání, ale v Modré laguně stále zůstávají schovaná vejce Poseidona Rexe. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si, že ten den poběží nejlepší film Monstrum z hlubin. Bohužel jsem udělal osudovou chybu a tenhle blaf pustil. A říkám si, za co vlastně platím poplatek za televizi? Za tyhle a podobné sračky? Růžové zahrady, Ulice, Soudkyně Barbary, Prostřeno.....??? To by člověk blil, když to vidí! 0% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ani sa mi nechce veriť, že tento brakový, béčkový, nízkorozpočtový snímok natočil režisér Mark L. Lester. Dodnes mám v živej pamäti jeho filmy z osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia, ako sú super akčné "Komando" s Arnoldom Schwarzeneggerom, Kingova "Podpaľačka", revenge masaker "Trieda z roku 1984", cyborg sci-fi "Exterminator" či "Zúčtovanie v malom Tokiu" s Dolphom Lundgrenom. Netvrdím, že sú to nejaké filmárske veľdiela, to nie. Ale pre moju generáciu sa niektoré z nich stali kultovou VHS klasikou. Preto ma tak trocha mrzí, že tento režisér sa na staré kolená vrhol na točenie takých príšerností ako je titul "Poseidon Rex", ktorý vyprodukoval v roku 2013. Nemá to ďaleko od úplného odpadu. Hlúpy scenár, neschopní, nesympatickí herci, lacná produkcia, debilné dialógy, primitívne digitálne triky. V každom smere je to hlboko podpriemerný šunt. * ()

Reklama

EmilHS odpad!

všechny recenze uživatele

U normálního béčka si nepomatuju o čem bylo druhý den, ale tohle bylo jiné. :D Polonahá doktorka, neskutečně nesympatický lovec pokladů a jamajský po zuby ozbrojený gang rastafariánů je kombimace, na kterou snad ani nejde zapomenout. Do toho samozřejmě hodně komicky vypadající tyranosaurus a hrozně špatný děj a máme tu jedno z "nejlepších" béček jaká jsem kdy viděl. Odpad dávám jenom abych nedostal film do modrých hodnot a nepřipravil tak fanoušky pořádných béček o tenhle masterpiece :D. Jinak jsem se totiž bavil na 5* :D. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde vzít kastrol s oschlými zbytky z minula, trochu ho opláchnout, zalít vodou, posolit a naházet do něj všechno, co zrovna několik (ne úplně chytrých) hlav vymyslí. Jen tak mimochodem, Mark L. Lester natočil toho času Zúčtování v Malém Tokiu a hlavně Arnoldovo Komando. Silikonové slečny, tisíce let spící praještěr, neexistující scénář, triky jak od bandy středoškoláků. Asi tak. ()

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

I v rámci žánru dno. Sotva pohromadě držící halda otrocky vršeného klišé, která nemá potřebnou kvalitu, ambice (což se ale čekat dalo), nadhled ani sebereflexi (a tohle už je škoda). Těch nekonečných cca 71 minut mě i jako nadšeného fanouška televizních monster filmů doslova fyzicky unavovalo. Chudák běžný divák, co si to při pohledu do TV programu v dobré víře pustil jako výplň nudného sobotního večera. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Ve 42. minutě vystřelí Tariq (Gildon Roland) z pistole 23krát, přičemž zásobník má nanejvýš 10 nábojů. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v Belize. (Terva)
  • V čase 01:08:27 je ID letadla uvedeno jako C-FJSM. C znamená, že letadlo je registrováno v Kanadě. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama