Reklama

Reklama

BBS xiang min de zheng yi

Tchaj-wan, 2012, 106 min

Obsahy(1)

BBS je fórum s více jak 100 000 uživateli. Je považováno za jedno z nejsvobodnějších fór na Tchaj-wanu. Novinářka Lan dostane za úkol, aby se tam zaregistrovala a získala nějaké novinky, které pak její šéf může otisknout v novinách. Přichází tam v době, kdy se začíná něco dít a rozhodně ji tam nepřivítají s otevřenou náručí. Li Cheng Xiang založila board s názvem Dream, který je určen pro všechny, kdo mají nějaký sen a snaží se jej ze všech sil dosáhnout. Jenomže její sny tříští nemoc, kvůli které musí být v nemocnici. A pak je tu ještě King, proslulý hacker, její bývalý přítel, shánějící práci. Ale na půdě BBS se něco chystá... Koho to ovlivní a jak? (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Mám jen matnou představu, jak funguje internetové fórum a chvílemi jsem nestíhal. Čímž netvrdím, že se mi nelíbilo. BBS Silent Code má nejpřirozenější propojení reálného a počítačového světa, jaké jsem za poslední dobu viděl. Hraje v tom velmi příjemná Ivy Chen a mě osobně sympatický Bo-lin Chen. A pokud je to doopravdy podle skutečného příběhu ... má to v sobě patos, který ale kdyby nebyl, bylo by to až příliš reálné a tíživé. ■ Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wteJVjAK6Sg ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film stvořený jako pro mě: správná porce romantiky, přátelství, podlosti, dojetí i akce. I když to vypadá jako ze hry z minulého desetiletí, já si to u tak užila a to hodně. Dokoukala jsem a byla jsem naprosto spokojená. Je mi jasné, že to není pro každého, obzvlášť ne pro ty, kteří nevědí nic o tom, jak funguje fórum a nemají rádi lacině vypadající animaci. Není to film století, ale mně dal všechno, co od filmu chci. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Bolina Chena jsem poprvé viděl ve filmu kung fu smeč. Tam se mi zalíbil , a tak sem ho začal sledovat v dalších filmech. Dohromady jsem ho viděl v pěti filmech a přijde mi jako skvělý herec. Tento film mi přišel jako dost zajímavý. V jednu chvíli mi tenhle film připomínal film OCELOVÁ PĚST 2011 , a pak japonské ANIME seriály. Ale po nějaké chvilce jsem zjistil že je to něco nového co mě zaujalo , na co se dá dost dobře koukat a u čeho se dá sledovat děj , a nenajít tam ani jednu chybičku co by vám vadila. Tento film určitě doporučuji všem. https://www.youtube.com/watch?v=Hjxhor92vqY ()

Reklama

Reklama