Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trevor a Sam jsou nejlepšími beatnickými kamarády už od dětství a jednoho dne potkají otroka Boba, který jim dá poprvé okusit  trávu. Hulení se jim zalíbí, a po zjištění, že je údajně zakázané, začíná absurdní cesta za jeho legalizaci. Po cestě se zamotají do občasné války mezi severem a jihem a mnoha jiných problémů. (kenny987)

Recenze (2)

UM3L3C 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky Whitest Kids U'Know! Předchozí počin Miss March působí víc filmově, zatímco Civil War on Drugs je v podstatě hodina a půl klasickejch low budget skečů, jaký (ne)znáte z YouTube (resp. stanice IFC), zasazenejch do alternativní verze americký občanský války. Jakožto fanda WKUK jsem se náramně bavil a dávám 5*! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, místy dost slušná prdel (setkání s generálem Grantem), často ale taky trapárna a téma hulení mě obecně kdovíjak nebere. Takže tak na půl cesty, nicméně podobné amatéřiny podporuji a ano, i tohle bylo pořád stokrát lepší než artové unuděné sračky z žebříčku. 55% ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Herci kouřili šantu kočičí, ne marihuanu. Whisky generála Granta (Zach Cregger) byla ve skutečnosti jablečný cider s medem. Skvrny na uniformě způsobila kuřecí polévka. (ČSFD)
  • Celý film byl natočen za dva a půl týdne jako součást 5. řady seriálu The Whitest Kids U' Know (od r. 2007). (ČSFD)
  • Všechny herce při natáčení požahala nebezpečná rostlina škumpa jedovatá. Zach Cregger (Abraham Lincoln / Ulysses Grant) byl převezen do nemocnice. (ČSFD)

Reklama

Reklama