Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (27)

plakát

Jim a Andy: Život po životě (2017) 

Úžasnej pohled do zákulisí natáčení Man on the Moon a zároveň tour hlavou Jima Carreyho. Ať už jde o Andyho nebo Jima, oba jsou pro mě legendy a tenhle dokument se povedl. PS.: Netušil jsem, že Jim Carrey je až takovej nihilista, ale dává to smysl.

plakát

Psych: The Movie (2017) (TV film) 

Psych The Movie je podprůměrná epizoda původního seriálu roztažená na 90 minut. Žádný uspokojující zakončení děje, špatnej scénář i postavy (Gus vypadá že ho to ani nebaví, záporák je vyloženě trapnej) a očividně hodně nízkej rozpočet. Za mě zklamání.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

S odstupem času jsem znova sjel obě řady Cirkusu Bukowsky i první řadu Rapla (druhá údajně dorazí roku 2018?) a za mě Cirkus jasně vede. Rapl je pořád kvalitní seriál, hlavně co se místní produkce týče, ale postrádá tu surovost, náboj a herecký výkony Cirkusu. Už jen fakt, že se seriál jmenuje Rapl a hlavní postava v podstatě nikdy "nevyraplí." V Cirkusu byl Kuneš daleko zajímavější, tady je jen jeho slabej odvar. Celkově vzato jsem se bavil a užil si například atmosféru - o tom žádná. V porovnání s Cirkusem Bukowsky se ale podle mě jedná o downgrade.

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

V Grand Tour je všechno, co od Clarksona, Hammonda a Maye čekáte, plus nějaký ty příjemný novinky a úpravy ve formátu (pořad je nyní na internetu, takže mizí některý televizní omezení a ústřední trojka si může víc hrát se scénářem). Dávám 4* a těším se na další díly!

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

Dialogy místy působí až stupidně a postava Kuneše je o dost "chudší" než v Cirkusu Bukowsky, kde mě bavil (a seděl) víc. Na místní poměry se ale pořád jedná o velice kvalitní věc, která v podstatě nemá konkurenci. Cením a těším se na další díly!

plakát

Rapl - Bludný kořen (2016) (epizoda) 

Zatím nejpoutavější díl! Na poměry český seriálový konkurence mě Rapl rozhodně baví (proto 4*), ikdyž k dokonalosti skvostů jako Bron/Broen nebo The Killing má hodně daleko, hlavně co se scénáře týče.

plakát

Rapl - Smrt na lovu (2016) (epizoda) 

Baví mě atmosféra a konečně se rozjíždějící děj. Postavy jsou ale pořád hrozně plochý a nudný. A dialogy místy až stupidní, aka nezahratelný. Normálně se začínám divit, kde je chyba, když seriál napsal a režíroval stejnej člověk, jako Cirkus Bukowsky...

plakát

Rapl - Křížová cesta (2016) (epizoda) 

Pro mě zatím zklamání, ikdyž pořád českej nadprůměr. Předchůdce Cirkus Bukowsky mě dokázal každým dílem pohltit a vyplivnout až kdesi na konci (což je už českýho seriálu pořádnej úlet!). U Rapla se spíš sekám na špatnejch dialozích mnoha nudnejch postav... Hodlám ale koukat dál, už jen kvůli postavě Kuneše, záběrech na horskou přírodu, nebo vydařený atmosféře. Prozatím 60%

plakát

The Civil War on Drugs (2011) 

Povinnost pro všechny fanoušky Whitest Kids U'Know! Předchozí počin Miss March působí víc filmově, zatímco Civil War on Drugs je v podstatě hodina a půl klasickejch low budget skečů, jaký (ne)znáte z YouTube (resp. stanice IFC), zasazenejch do alternativní verze americký občanský války. Jakožto fanda WKUK jsem se náramně bavil a dávám 5*!