Reklama

Reklama

Nine Inch Nails - Starfuckers, Inc.

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2000, 5 min

Obsahy(1)

Třetí videoklip Nine inch nails k albu Fragile z roku 1999. Zřejmě jediné humorné video kapely představuje Trenta Reznora, který přijíždí v limuzíně na bizarní pouť kdesi v pustině. Zde s atraktivní partnerkou postupně dehonestují symboly odkazující na řadu osobností americké popkultury. (J.Connor)

Recenze (4)

kingik 

všechny recenze uživatele

Trvdé riffy, beaty a hustá kontroverze. Spojení frontmana Nine Inch Nails Trenta Reznora s jedním z nejkontroverznějších osobností současné hudební scény Marilynem Mansonem přivodí nejednomu nepřipravenému divákovi konsternující zážitek. Klip si nebere servítky a zpěváci do toho jdou na plné koule. Výsměch, pohrdání, odstup od hlavního hudebního proudu, ale také velmi kvalitně odvedená muzika. Klip se pak může stát modelovým příkladem, jak natočit klip, kterého se štítíte. Špinavý až obsesivní vizuál je velmi vychytaný a dokáže velmi dobře koexistovat s ironickým vyzněním písně. Dynamická šlapavka při které se tvrdý rocker zatřese když se v songu ozve burácivé "Starfuckers"! Pro svůj vyhrocený obsah se klip stěží objeví v běžném vysílání nějaké hudební stanice. Mé hodnocení: 100% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Devítipalcový hřebíky mívali vždycky drsný klipy, tenhle je navíc zajímavý i tím, že blonďatou šlápotu tu hraje Marilyn Manson (Ten popisek pobavil, prý- s atraktivní partnerkou, buhaha :-). Klip pohrdající celým komerčním pozlátkem a vlastně vůbec tak nějak vším. "Now I belong, I'm one of the chosen ones. Now I belong, I'm one of the beautiful ones." ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mal by som to nazvať zosobnením ( myslím videoklip ) pichaniu do živého. Nie do politických sfér, alebo humánnych (ne)zákrokov, ale v tom, že sa proste dá ukázať svojskosť. ()

Reklama

Reklama