Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survivor se vrátil ke svým (novodobým) kořenům a hned je z toho jedna z nejlepších "dvacítkových" sérií (tj. éra po HvV). Neokoukané tváře tu fungují skvěle, protože tu je spousta zajímavých charakterů, co skutečně hrají hru a nejsou na dovolené. Nové prostředí Cagayanu (hrozný název:P) sice ničím neoslní (aneb další z řady stejnorodých ostrovů kdesi v oceánii), ale i tak je velké plus, že jsme zase neskončili na Samoe. Nový "twist" v podobě tří kmenů rozděleních na tři B (blbý=brawns, blbější=beauty, blbci všech blbců=brain) byl super, jen je škoda, že ke sloučení do dvou kmenů dochází vždycky tak brzo... nicméně v každém kmeni se našlo pár výrazných individuí: Brawns: špiónský talián Tony (kříženec Boston Roba a Rusella Hantze), natvrdlá Sarah (s českými kořeny), otravná Trish (koňská držka se společenským taktem pařezu), vždy pozitívní Woo (který navzdory svým "ninja předpokladům" moc nepředvede)... Beauty: Morgan (ze které všichni slintají), ošklivý LJ (z něho taky, i když absolutně nechápu proč...), sympaťák Jeremiah (který utvořil krásnou bromance se Spencerem).... a "geniální" Brains: skutečně chytrý i silný Spencer (kříženec Malcoma a Cochrana), Tash (ženský protějšek Spencera, jak mozkem tak i svaly), samozvaná "chaosKass" (u které nevíte, zda ji nesnášet či obdivovat její chladnokrevnou hru)... a pak tu je J'Tia, které dokonale přeskočilo - NaOnka je oproti ní úplný roztomilý svatoušek - pozorovat J'Tiu při výzvách je neopakovatelný zážitek; kdo neuvidí, neuvěří:-D...... suma sumárum 28. série nabrala nový dech a dokonce i ten vítěz se dá považovat za zaslouženého. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Spencer, Woo, Tasha, Tony. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Krev není voda, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Cagayan, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Po několika šlápnutích mimo se Survivor znovu hlásí o pozici krále všech reality show, 28. série a ono to pořád funguje. Po skvělé předchozí sérii s navrátilci znovu potvrdil, že zábava může být i s nováčky. Rozdělení na tři kmeny je takovou sázkou na jistotu, že nerozumím tomu, proč se to neděje častěji. Uměle vytvořený souboj dvou největších hráčů jsem si užil neskutečně a dojít na jejich finálový duel, tak bych šel s hodnocením rozhodně ještě výš. Bohužel se tam až příliš dlouho držela nesnesitelná Kass se svými genitálními tahy a zbytečně narušovala bitvu dvou skutečných hráčů. Poslední dobou jsem celkem spokojený s vítězi a paranoidní bavič Tony není výjimkou. Spencerova závěrečná řeč jen potvrdila, proč bylo nutné divákům jasně ukázat, komu mají fandit a koho přehlížet, protože se v Survivoru už nikdy neukáže ani na Reunionu. Favorit: Tony, Oblíbenci: Spencer, Tasha, Alexis, Morgan. ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zaujímavý cast a častokrát (Mrs. Chaos a Mr. Paranoia) nepredvídateľný vývoj z toho robia jednu z tých lepších sezón poslednej dekády ale medzi absolútne TOP by som ju určite nezaradila. S víťazom som nakoniec spokojná, v rámci finálovej dvojice to mohlo dopadnúť oveľa horšie ///. Favorit: Trish, Tony /// Neobľúbení: Woo, Sarah, JTia. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úplně nového castu jsem zrovna nadšená nebyla, protože mě poslední série, kde se nevrátil alespoň jeden účasník minulých soutěží dost nebavili, ale jsem ráda, že se opak stal pravdou. Rozdělení na tři kmeny podle Brawn, Beauty a Brain bylo zajímavé a v každém kmenu se snadno našel někdo, komu jsem fandila. Byla to první série, kterou jsem sledovala hned jak se vysílala a můj strach, že mě to nebude bavit, když uvidím jen jeden díl za týden, naštěstí rychle opadla. Vítěz, ani finálová trojka, mě teda nepotěšila, ale aspoň, že vyhrál zaslouženě. 4* Tony mluvící jako lama byl naprosto nejlepší moment celé série. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • Cliff Robinson je první bývalý soutěžící z basketbalové NBA. (Zix.)
  • V této sérii mohli soutěžící najít super tzv. super skrytou imunitu, která se dala použít po přečtení hlasů. Po prvé od Kdo přežije: Cookovy ostrovy (od r. 2006). (Zix.)
  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)

Reklama

Reklama