Reklama

Reklama

Život v luxusu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 5 min

Účinkují:

Janek Rubeš

Obsahy(1)

Jedna z tváří Streamu Janek Rubeš se vrací před kameru v seriálu, který nebude nic pro závistivce. Provede nás totiž světem, kde se korunkami nešetří. Pojedeme se podívat na nejdražší auto v ČR, obujeme nejluxusnější boty, proletíme se soukromým letadlem, navštívíme hotelové apartmá za 100 000 Kč na noc nebo si ponosíme hodinky s diamanty. S vtipem, nadhledem a jistou dávkou drzosti – přesně tak, jak byste od Janka Rubeše očekávali. (StreamCZ)

(více)

Recenze (5)

boshke 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne to nijak zásadně nebralo (i kvůli doprovodné hudbě, kvůli které jsem často skoro neslyšel, o čem se hovoří), ale postupem času jsem si Jankův Život v luxusu oblíbil. Příjemné okénko do života "zhýralců", které je právě díky osobě Janka Rubeše, "člověka z lidu", civilní, lidské a téměř ani nesmrdí snobstvím. Navíc si člověk udělá přehled, co všechno se za těmi nekřesťanskými cenami skrývá. Třeba cifra dvě stě tisíc korun za postel se zdá být - tedy alespoň pro mne - mnohem "snesitelnější", když se dozvím, že za tuto sumu dostanu postel dva krát dva metry přesně podle mé osobní objednávky, kterou parta Švédů ručně vyrobí a nacpe koňskými žíněmi. Vám ne? 80% ()

Reklama

Erumocio 

všechny recenze uživatele

Jediné, co tenhle pořad sráží je Janek Rubeš, který se tam chvílemi chová jak buran. To říkám i přesto, že mám jeho práci rád. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Akorát na naštvání, za co všechno lze utratit obrovské peníze. Janek v pohodě. Jinak pořad tak trochu zbytečný. Za mne 50%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama