Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (51)

plakát

Černobyl - The Happiness of All Mankind (2019) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl seriálu. Několik opravdu silných momentů, precizní výprava i uvěřitelné výkony herců. Jsem zvědavý na poslední díl.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Scénář nepříliš originální, od Epsteina bych čekal ještě o trochu víc, ale jinak skvělé herecké výkony Hádka i Bohdalové. Na televizní film povedené.

plakát

Voldemort: Origins of the Heir (2017) 

Příběh trošku slabší, ale vizuální zpracování, zvuk, speciální efekty i kamera na fanouškovský film hodně dobré.

plakát

Pasažéři (2016) 

Vizuálně pěkné, humorem občas kvalitní, napínavé snad jen ve dvou okamžicích, celá zápletka a příběh neoriginální, vše předvídatelné s využitím již dávno natočených klišé a zvratů.

plakát

Rudyho má každý rád (2015) (seriál) 

První díl zatím spíše zklamání, námět skvělej, herecké obsazení dobré... ale hlášky (až asi na 3) opravdu špatné, scény plytké a nic originálního. To i dvacet let stará americká předloha je mnoho úrovní výše. Uvidíme, jestli se to bude dát ještě zachránit dalšími díly.

plakát

Život v luxusu (2013) (pořad) 

Noc v hotelu za 100 tisíc, véča za 180 tisíc... proč ne. :)

plakát

Spacy (1981) 

Jak dobře se dá vyblbnout v tělocvičně. :-) Skvělý experimentální film, trochu podobný jako "Atman" od Tošio Macumoty. Jsem celkem rád, že náš svět je pouze 3D.

plakát

Atman (1975) 

Poslední třetina dobrý psycho... ještě pět minut po filmu mi blikalo před očima.

plakát

Kmeny - Motorkáři (2015) (epizoda) 

Možná o něco málo lepší než díly Hooligans a Rap, ale stále velké zklamání. O subkultuře jsem se opět skoro nic nového nedozvěděl, celý dokument byl zbytečně dlouho natahovaný, jen samé tlachání o ničem a nekomentované záběry mě málem unudily - nejdříve asi dvě minuty zkoumání oblečení motorkářů od paty až k hlavně a poté další dvě minuty frajeření na motorkách. Co takhle nějaký voice-over?