Reklama

Reklama

Recenze (4)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Mimo rozčtverečkovaných reklamních štítků a nápisů je taktéž zakryto ohanbí. Jaký to v tomto filmu mělo smysl nevím. On je vlastně celý film blbý. První polovinu se kecá a kecá, a teprve pak se sem tam něco děje. Blárvič kamera tomu moc nepomáhá, spíše naopak. Na konci při akci už mne vysloveně iritovalo její úmyslné rozostřování. A když pominu, že se hlavní aktér stavěl ke kameře zády, čímž dokonale zakryl dění, nezbývá mi než napálit další dva mínusy. Když je pak připočtu k těm ostatním, jde celý film do kopru. Ale za ty triky, byť jich není mnoho, si rozhodně zaslouží velké plus. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zvěrstvo! Sice nízkorozpočtové, ale pořád zvěrstvo! Vedle zdejšího hlavního hrdiny vypadá i "portrétovaný" Henry jako usmrkaná školačka. Mladík se pokouší s několika lidmi natočit svůj podezřelý projekt, velmi brzy se však z jeho filmu stává čistokrevný snuff, během něhož začne herce likvidovat opravdu nekompromisními způsoby. Vystřídá několik smrtících nástrojů jako brusku nebo vrtačku, ale nejčastěji se ohání kladivem, s jehož prací si zavzpomínate na slavnou Misery. Smrtí to však nekončí. Zdejší hvězda totiž VŠECHNY své oběti s láskou ošuká. Torza chlapů nebo o futra umlácenou kočku nevyjímaje. Dojde ale i na legrační hrátky s tlustým střevem, kdy celý jeho obsah sežere a s chutí vylíže. A já? Já konečně pochopil, co přesně znamená "vymrdat mozek z hlavy". Jop, je to vážně sranda! ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rozhodne sympatické francúzske zverstvo. Takéto snímky ma vždy potešia. Príbeh o jednom retardovi, ktorý si vyrába svoje domáce video, každého zamorduje, zmrzačí a napokon pretiahne. Až som bol prekvapený, koľko častí ľudského tela sa dá ošukať behom jedného filmu, toto sa rozhodne často nevidí. A neostane len pri ľuďoch. Takže v mojom prípade bolo o dokonalú zábavu postarané. Nemôžem však povedať, že by sa za málo peňazí vyťažilo maximum. Síce mi bolo už po pár minútach jasné, že z toho bude sršať amatérizmus (a tak niektoré scénky vyzneli až komicky), ale režisér namiesto toho, aby do toho šiel naplno, využíval smiešnu cenzúru, pri ktorej som sa takmer zadusil od smiechu (myslím najmä na jednu zo záverečných scén, kde to vyskakovalo najviac, kto videl, určite pochopí). Radšej z toho mohol vytvoriť hotové tvrdé goreporno a bola by to bez obáv moja druhá tohtoročná hororová 5-hviezda. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

L`en France dokáže takto parádne zohyzdiť kamerovku , horrorovú zanietenosť a divákovi podať infikačný úsmev. Táto radovánka ma už v úvode bloody ego shirtom naladila a koncert som absolvovala bez nejmenšej ujmy.Skoro až nekrofilná perverznosť o bezduchom fanatikovi, ktorý sa neštíti anulovať svoj málem cast, aby natočil brutus svojích snov. Dokáže ti pri tom všetko vykecať do ksichtu a sám seba takto pasovať za hodného rejžu ? Dokáže! To teda Cédricovi prajem, podobne ako záverečné želania Účastníkov tohto vydareného Zájazdu.Napriek zbytočným grind škrabancom, s hodnotením nemám problém. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama