Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: Radovánky

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Československo, 1986, 3 min

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejdivočejší singl Ivety z let osmdesátých. Kam se na toto hrabou její dueta s Michalem Davidem. Ten text nikdy nedostanu z hlavy. "Na Matějské pouti, já to dobře znám, i když je tam velký mumraj snadno najdeš mě tam. U zvonkové dráhy ráda poslouchám, jak ty zvonky umí zpívat, vždycky poslechnu tam." Skvěle haluzné je i Ivetino vystoupení s tímto šlágrem v Kouzelníkovi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme družstvo totalitných politikov tej doby, dovolilo Ivete nejaký ten reggae štýl ( mocipán Kuby dovolil ), ale zaobalilo to do trápneho kolotočového teátru. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Klip s Ivetou řádící přesně podle textu písně na Matějské pouti, vzniklý pro pořad Hany Zagorové "Výtah v Hotelu sen - Vypůjčená pouť". Jediná škoda je, že jej natočili sotva na půlku písně (resp. jej pro hotový pořad podstatně zkrátili, ale to nevím, jelikož jsem žádný záznam s nehotovými pracovními materiály k pořadu neviděl, a nabeton ani neuvidím). Z toho důvodu nemůžu dát plný počet. Samotná píseň je rozhodně hit, škoda, že dodnes nevyšla na CD. ()

zeyer 

všechny recenze uživatele

Hudba: Janeček / David, text: Jaroslav Machek. Vyšlo na LP Je to senzace Kroků F. Janečka, kterou písnička otevírala. Psal se rok 1986, Matějská pouť s počty návštěvníků na vrcholu, lochneska, horská dráha, labutě. Komprimace dobré nálady, radovánky - to si líbit vždycky dám. Iveta vypadá skvostně, celé je to veselé. V Čechách si rádi hrajeme na hodnocení vyšší a nižší kultura ... Kroky měly pověst továrny chrlící jednu odrhovačku za druhou, symbol režimu. Na tohle si po 37 letech hrát nepotřebuju, dávám pět hvězdiček. Klip, zpěv, text se mi líbí -  v Německu by tohle byla škatulka šlágr v tom nejlepším slova smyslu a hit, který by se zpíval dodnes. ()

Reklama

Reklama