Reklama

Reklama

Pan Hračička

(pořad)
  • Velká Británie Mister Maker
Rodinný
Velká Británie, 2007, 60x20 min

Režie:

Peter Eyre

Hudba:

Andy Blythe

Obsahy(1)

V ateliéru plném fantazie vás čeká spousta úžasných výtvarných rad a nápadů! Pan Hračička vás ve svém úžasném ateliéru naučí, jak pomocí fantazie a pár jednoduchých triků vytvořit fantastickou koláž z věcí, které byste možná už vyhodili. (Česká televize)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi to. Nápady ten chlápek sice nemá špatné, ale je to vše v hrozném tempu, děti mu nestačí. A ten šílený dabing! Ten je neskutečně tragický. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu ty závistivce co tomu dávají nízké hodnocení. Navíc ještě kecy typu: Má rychlé tempo a děti mu nestačí. No, tak existuje něco jako stopnout si video a zrychlit si ho dle vlastních potřeb. Pokud jsou to lidi, kteří vůbec nepracují v oblasti pedagogiky, tak je jejich hodnocení těžce neobjektivní a být nimi tak nic nehodnotím a jdu se radši zahrabat. Mě to určitě pomůže abych ve školce z tohoto pořadu načerpala novou inspiraci, ať nemusím pořád čučet na pinterest. ()

Reklama

lele 

všechny recenze uživatele

Většinou dělají strašný kraviny, ale to i šikulové a podobně zaměřené pořady. Spousta nevkusu a odpadu. Ale patrně to rozvíjí fantazii a podporuje jemnou motoriku. Nebo tak něco. Snad. Nicméně, český dabing je odporný. Ten borec je na zabití. Schválně jsem si to pustila v originále a zdaleka už to nebylo tak odpudivé. Borec je v pohodě. Dabér je břídil. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Ten pán je opravdu blázen, ale dokáže na sebe strhnout veškerou pozornost. Je tak střelenej, až je to docela sranda a odpustím mu i to, že vyrábí blbosti z papíru a pet lahví. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Brr, tohle že vytvořili v BBC? Nechce se mi věřit... Nevěští problém pana Hračičky je v tom, že na mě působí jako nezměrný úchyl se zaměřením na plyšové veverky. To i čeští šikulové jsou lepší, nemluvě o tom, kolik to ztrácí na skvělou kanadskou výtvarku. PS: pamatujete scénu z tv Sherlocka, kde Holmes vidí v taxíku Moriartiho vyprávět pohádky? Tak tahle nějak tu titulní pitoma působí ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama