Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holandská pobočka americké kabelové stanice Comedy Central přichází s novým naprosto nekorektním seriálem POPOZ, jenž vypráví příběhy dvou policejních detektivů, Iva a Randyho, kteří dají zapomenout na vše, co jste si kdy o policistech mysleli, když řeší i ty docela běžné případy těmi nejbizarnějšími způsoby, jaké si jen dovedete představit. Šílené gagy, všudypřítomná absurdita a ten nejčernější humor, to vše je POPOZ! (Tommassi3)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přestože Tulipány zrovna nemusím, POPOZ se opravdu neskutečně povedl.. Budu trochu parafrázovat Randyho, ale těžko najdete tak originální a bizarní záležitost s absurdním humorem tak černým, jako je snad jen díra do prdele...;) Kdo neviděl, nepochopí.. Moje seriálové Guilty pleasure. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Huub Smit je bez svých kámošů z New Kids mnohem vtipnější, údernější a míň fekální, leč pořád stejně brutálně nekorektní a šílený.Jeho parťák je taky pěkný kvítko a sedl k němu jako prdel na hrnec.Takových seriálů moc není a co mě na týhle republice sere nejvíc, že se sem ani snad nikdy nedostanou, hlavně že mládež v Německu, Holandsku, Belgii nebo Francii se k těmhle věcem dostane naprosto bez problémů a u nás frčí Ordinace, Benátky a tak dále.Tenhle skvělej seriál jedině dokazuje, jak je tahle země sto let za vopicema.Osobně sem trávil několik týdnů s lidmi z Belgie a Holandska a tamní mládež si o nás musí myslet, že jsme banda totálních vidláků.Ty země jsou úplně někde jinde, ať už sortimentem zboží, oblékáním, technikou tak i dostupností takovýchhle pořadů.Jdou s dobou, kdežto tady jsme se od revoluce dostali jen do sraček.Zvláštní...co se mnou všechno dokázali udělat tři díly nekorektního seriálu v němčině.Leč, je to tak.80%. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Vidět aspoň jeden díl Popoz je naprostou nezbytností pro všechny milovníky prostého fekálního humoru v černobílém provedení. Hodlám dokonce tvrdit, že takovou nálož toho nejčernějšího nejabsurdnějšího fekálního humoru vaše vočadla ještě nikdy nespatřila a ušadla neslyšela, hlavně po vizuální stránce, zůstanete opravdu s chlebárnou otevřenou do kořán. Tyhle dvě policajtské prdelky patří k mým novým hrdinům, navíc si asi vzali příklad z Happy tree Friends, protože u našich vymazlených prdelek, také nikdy nezáleží na tom, jak moc dobře jejich šichta začne, pokaždé finišují totální katastrofou. ()

Reklama

Reklama