Reklama

Reklama

Jak jinak

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2014, 4 min

Hrají:

Ektor

Obsahy(1)

Veľmi obľúbená téma sú neodbytné ženy, ktoré majú veselý rozkrok a nevedia ako udržať nožičky pri sebe. Keď sa vo svojom obľúbenom podniku rozhliadneš, nie je problém na takú naraziť. A Ektor o tom vie tiež svoje a rád sa s Vami podelí v novom videoklipe. (nessbeal)

Recenze (6)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taký ten správny moralizmus, počúvateľné čo sa týka hudby, no možno príliš jednoduché a opakujúce sa v pár frázach a zbytočné umelo vytvorené slová pre mnohých, ale inak celkom dobré. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už vidím dievčence, ktoré sa pri tomto songu rozplývajú na parkete neuvedomujúc si ani jedno slovo z textu, pričom sa oddávajú rytmu a nechávajú pracovať svoje telo. Len aby mohli na druhý deň plakať s tým - že im niekto hodil niečo do pitia. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Skvěle, skvěle, skvěle. Ektor ví jak to říct. Pojal to sice jednoduše že ji to jednom poslechnutí si text zapamatujete, ale v tom je ta krása a klip taktéž jednoduchý, ale promyšlený. ()

Platom odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu přemrštěná hodnocení posluchačů, nerozumím zběsilé reakci jednobuněčných organismů (návštěvníků diskoték a klubů), kteří při zaslechnutí tohoto výměšku březí velryby rozhýbou v divokém rytmu své boky a "hudbu" si náramně užívají. Nerozumím počtu zhlédnutí na Youtube, jelikož ač se sice tato parodie na klip snaží tvářit světově, vypadá spíše jako video ze soukromé sbírky Lojzíka z Podlesí. Nechápu smysl jednoduchého textu, který se snaží tvářit hrozně moralisticky, ale je ubohý, jednoduchý až to bolí, stále se opakující a bez jakékoli snahy tvořit něco originálního, nebo se zabývat rýmy na úrovni vyšší, než takové, kterou ovládají i děti na prvním stupni základních škol. Celkově nechápu styl dnešních raperských "borců", kteří se po psychické stránce zasekli někde kolem věku šestnácti let, sami si připadají, jako kdyby sežrali Ottův naučný slovník a masy blbečků jim to strašně baští. Opravdu nechápu maximální hodnocení některých uživatelů... Ok, když pominu to, že někdo může mít rád hip hop, tak snad i tam platí nějaká kritéria, podle kterých se posuzuje kvalita? A pokud mi někdo řekne, že tento klip je kvalitní, dostane tím slovníkem po hlavě! ()

Reklama

Reklama