Reklama

Reklama

Dorchester's Revenge: The Return of Crinoline Head

  • USA Dollface

Obsahy(1)

Skupina studentů se rozhodne nastěhovat na pár dní do domu sériového vraha, ve kterém před lety děsivě zemřelo několik lidí. Brzy však zjistí, že se v okolí skrývá ještě někdo jiný... (LIVINGDEAD)

Recenze (4)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka dementných postáv likvidovaná ďalším idiotom s trápnou maskou v poloamatérskom spracovaní, pričom všetky postavy nesympatické, a vraždy buď mimo záber, alebo nestoja za nič. To už v 80. rokoch sa nakrúcali lepšie slashery (ak sa dá tento výblitok takto vôbec nazvať). Navyše 95% filmu sa aj tak hovno deje. Nesledovateľné, odpad ako delo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička teenagerov si ako školský projekt vyberie niekdajšiu vražednú spúšť tzv. Crinoline Heada a vyberú sa na (jeho) miesto činu. Čo sa samozrejme onedlho podpíše na ich kuracích živôtikoch. Pokračovanie neznámeho 90´s hororu je trochu ťažkopádnym nezávisláckym slasherom, v ktorom sa po väčšinu času toho moc nedeje, okrem študentských prechádzok v prírode, zbytočných kecov a podobného prázdneho balastu. Čo je škoda, pretože prerastený killer vdollíček vôbec nevyzerá zle a keby sa tam viacej rozparádil, tak to mohlo byť úplne pohodové béčko / céčko. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Dorchester's Revenge: The Return of Crinoline Head“ se snadno zařadil k těm velmi špatným hororům, které najdete skoro na každém kroku. Bohužel. Nefunguje to jako slasher a nefunguje to ani jako zábavný snímek, i když je pravdou, že sem tam se tu nějaký celkem dobrý vtip najde. Snad i proto jsem se rozhodl nedat úplnou nulu, ale trochu více. Není to k popukání, ale úplně duté to také není. ()

Reklama

Reklama