Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdolal už 13 osmitisícových vrcholů. Chybí jen jediný, ten nejobtížnější - K2, 8611 m. Na druhou nejvyšší horu světa lezl už čtyřikrát, nikdy neuspěl. Teď je čas zapsat se do historie. Radek Jaroš a jeho mise K2. Exkluzivní reportáže na Stream.cz. (StreamCZ)

Recenze (4)

viviak 

všechny recenze uživatele

Jo ako uspech to urcite je a aj skvely vykon ale to sprotredkovanie si zasluzi kres papuli. Stream cz sa tento krat rozhodne nepochlapil, ide to cele len po povrchu a ako z rychlika a hlavne to vobec nejde brat vazne a cele to posobi ako keby na tu K2 mohol vyliezt kazdy druhy clovek...za mna 50% 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Radek Jaroš vylezl na všech čtrnáct osmitisícovek a za to mu patří neskutečná gratulace. Přiznám se, že jsem hledal všechny možné aktuální informace o výstupu a tenhle pořad pravidelně přicházel se zpožděním. Takže jako zdroj informací byl v podstatě k ničemu, ale zase přinesl docela dost záběrů, které bych jinak neviděl. Přesto si myslím, že z tohoto pořadu to vypadá tak, že kdybych měl vhodné terénní vietnamky, tak bych za odpoledne tak na tři osmitisícovky taky mohl vyběhnout. Ale to se mi to kecá, když mám doma dobře zatopeno, závrať dostávám i při stání na štaflích a do Himalájů mám doživotní zákaz vstupu. ()

Reklama

burg 

všechny recenze uživatele

Nepřišly vám ty díly tak nějak zbytečně krátký a ono vyprávění nějak plochý? Celý mi to připadalo jako že "doletíme si do Pákistánu".. "nějak se dokopeme do BC.." "A teď aklimatizace v C2/C3..." "a teď z BC až na špic..." Sorry, možná by to uspělo jako kulturní vložka před hlavním programem, ale jakožto samostatný pořad je to slabý. Čímž samozřejmě vůbec neshazuju samotný výkon - jen ta použitá forma je děsná! Sám tak trochu lezu (i když samozřejmě jsem nikdy nebyl tak vysoko), a moc dobře vím, jak těžký je pohybovat se takhle vysoko a jaký strašlivý úsilí to stojí. Jenže z celého toho "dílka" vyplývá jediné: že stačí sehnat patřičnou sumu peněz, v místě pobytu obětovat bohům hory jisté obětiny a vyhradit si zhruba kolik? Dva týdny času? V tom případě si říkám jak to, že nejsou jakékoliv hory plný lidí asi jako na Václaváku. No i když... třeba takový Everest plný protekčních blbečků, co se ani neumí obout do maček... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama