Reklama

Reklama

Michal Tučný po 25 letech aneb Už nikdo neví

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 1994, 49 min

Režie:

Eduard Sedlář

Účinkují:

Michal Tučný

Obsahy(1)

Hudební setkání „posledního kovboje" Michala Tučného a jeho přátel. Tento pořad byl natočen ještě za jeho života u příležitosti předání platinové desky této legendě české country music. (Česká televize)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi slušně obousečný pořad. Především úvodní část, kde jsou sestřihy z mladšího Michalova období, je naprosto báječná a bohužel ve srovnání se starými střihy je poznat, že rok před smrtí už to se zpěvem nebylo vůbec, ale vůbec ono. Polovinu pořadu tvoří malý koncert kdesi v Country Clubu CI5 u příležitosti předání platinové desky za 800 000 prodaných nosičů a u příležitosti křtu nového CD. Na jednu stranu je třeba uznat, že není od věci připomenout výtečného zpěváka v pořadu, který se tak často nevysílá. Na druhou stranu pěvecká úroveň tohoto pseudodokumentu je hodně diskutabilní. I tak díky ČT za zajímavý pořad, který byl vesměs jedním z posledních pořadů Michala Tučného. Účinkují: Michal Tučný, instrumentální skupina Prezident, Allan Mikušek, Jiří Kunc, Michaela Tučná, Zdeněk Rytíř, Jan Spálený, Josef Rakoncaj, Karel Loprais. Scénář: Miloň Čepelka. Hudební režie: František Jakl & Jan Bednařík. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Nejlepší byl hned ze začátku ten starý klípek a pak ještě jedna píseň...jinak většina byla z pozdního a tudíž nejslabšího Michalova období. Jojo - začátek 70 let s Greenhorny, to bylo jiné kafe. ()

Reklama

Reklama