Reklama

Reklama

Nezapomenutelní

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 5 min

Obsahy(1)

Zpočátku průkopníci dnes již legendy "pranků" na českém internetu potulující se ulicemi Prahy s jediným cílem - dostat Vás do nezapomenutelných situací a ukázat všem naši rozmanitou českou povahu. Skrytá kamera, dvojsmysly, troufalé výroky, tak lze popsat již dvou sériový pořad, který budete buď milovat nebo nenávidět. Vysílá internetová televize Stream.cz (StreamCZ)

(více)

Recenze (17)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Martin Klesnil a Patrik Fiala – celkem dobrá dvojka, která mě zaujala svým přístupem v pořadu U kulatého stolu. I z toho důvodu jsem se podíval na TV Seznam na jejich „prvotinu“ Nezapomenutelní – na obě série + Otázky na tělo. Některé „pranky“ měli docela zábavné, jiné trapné – ale i tak klady převyšovali zápory. Co se otázek na tělo týče, tak ty jsem sjel skoro všechny, byla prdel poslouchat mladé pipky a namachrované ocasy při nejrůznějších otázkách ohledně sexu, vztahů, porna…– kluky to bavilo jistě taktéž – navíc jak vidno jim dost holek dávalo i telefonní čísla, takže si jistě užili i po natáčení. Palec hore… ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Já ho mám, ale teď ho zrovna nemůžu najít. Přitom tu teď byl. Kam se mi schoval? Já na něj byl vždycky tak hrdý a už ho asi nemám. Co? No přece smysl pro humor. Já bych se tak rád bavil, ale tihle dva "komici" mne svou trapností pouze rozesmutněli. Humor jsem v tom nenašel ani při chemické analýze a tak se musím spokojit s tím, že tohle bylo natočeno pro někoho jiného. Takže * za snahu a příště již beze mne. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou vážně dobré, i když třeba okopírované ze zahraničí... ale tak to nevadí, češi totiž reagují jinak než třeba amíci apod., takže je to jiné. Některé díly jsou ale i dost trapné a nudné. A některé mě uplně štvou. Třeba ty pokusy s krádežema. To má za výsledek jen to, že když se to pak stane doopravdy, tak se na pomoc lidi vykašlou, protože budou mít akorát strach, že budou kolovat ve videu na internetu. ()

Oliwander 

všechny recenze uživatele

Buď je budete milovat nebo nesnášet. Takový druh humoru prostě není pro každého, ale mně se líbí. V první sérii to byly klasické americké pranky a v druhé kombinace komplexnějších pranků se sexuálními otázkami mířenými převážně na slečny, které příjemně vyplňují čekání na další prank. Za mě super pořad na českém internetu! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama