Reklama

Reklama

Doraleous and Associates

(seriál)

Recenze (7)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"I'm a master of kickasness!" aneb absolutní špica webových seriálů. Týpek co tuhle šílenost vymyslel a sám ji vyrobil doslova na kolenou si zaslouží korunu. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Naprosto brilantní pořin, který svým pojetím a hlavně dabingem místy připomíná další animovaný seriál "Rick and Morty". Výborná práce! (VideaČesky.cz) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Kvalitná paródia všetkých heroických fantasy a stredovekých tém. Lukostrelec Neebs by si za svoju podrývačnosť a namyslenosť zaslúžil samostatný film. Nekutočný trolling panej jazera je na samostatnú kapitolu. Chekhov’s guns tiež vychádzajú a robia tak príbeh pre pozorného diváka pútavejším. ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl. Naprosto brilantní v dialozích, dabingu i scénáři, dosti akce i emocí. Hank and Jed prostě umí, stejně jako to dokázali v Battlefield Friends. Špička!! ||100%|| ()

sdf1 

všechny recenze uživatele

Doraleous and Associates je seriál, který si dělá srandu ze všech fantasy příběhů. Nejlepší stránkou seriálu je samozřejmě humor, který je opravdu dokonalý - soustředí se hlavně na to, jak se Doraleous snaží vést svoje společníky, kteří jsou však naprostí idioti nebo permanentně zhulení (asi jako většina dalších postav v tomto seriálu). U posledních deseti epizod jsem se bál, že humor už nebude jaký byl v prvních epizodách, ale poslední dvě epizody stály nakonec opravdu za to. Škoda, že seriál krom humoru nemá moc co nabídnout. Animace je totiž docela podprůměrná. Naštěstí jsem si na ni dokázal zvyknout a naštěstí se tolik nevěnovala akčním scénám. Seriál totiž většinou ukazuje dialogy mezi postavami. ()

Reklama

Reklama