Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Zaklínač

Zaklínač (2002)

Michał Żebrowski Geralta ztvárnil dokonale. Atmosféra úžasná, "nepovedené" efekty jsou v tomhle případě boží. Mám moc ráda tenhle nehollywoodský styl. Odklon od předlohy pominu, i když je zde často vytýkán ( a stejným lidem nevadí u jiných děl, protože měla mnohonásobně vyšší rozpočet a moderní kabát ). Prostě Brodzkiho Zaklínač je sice jiný než knihy, ale atmosféra a celkově to, co ze seriálu dýchá, je perfektní. Rráda na Zaklínače koukám a budu koukat pravidelně nadále. Pro mě jasně Top.

Firefly

Firefly (2002)

Ó můj bože! Jak je možné, že mi tenhle masterpiece unikal tak dlouho? Skvěle napsané postavy, které byly ještě lépe zahrány, kouzelná výprava a jednoduchá dějová linka, což v tomhle případě byla skvělá volba. Děj krásně odsýpá ve všech epizodách, nikde žádné zbytečné odbočky a to všechno protkané úžasně jednoduchým (dnes bohužel již asi nemoderním ) humorem. Dokonalá zábava která míří ihned do top 10.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Tohle je jasná láska. Láska ke Sci-Fi, láska k postavám, láska z dětství, prostě láska!

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Tady se taky nedá nic vytknout. Skvěle napsané a zahrané postavy ( pro mě Top Top Saul Tigh a Gaius Baltar ), skvělá atmosféra, skvělé naprosto všechno na tomhle seriálu. Hodně moc dobré Sci-Fi.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Úžasně zvolené prostředí pro úžasný Britský humor. Rimmer je nejlepší! Top Top.... Člověk je takový, jak vypadá, a já vypadám jako pravá, nefalšovaná děvka! .... Pamatuješ si na mě? Arnold Rimmer, ten ubožák, z kterého jsi udělal Helen Shapiro....

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Sam a Dean a jejich potyčky s nadpřirozenem jsou pro mě klasika. Bůh je idiot, pokud o tom někdo někdy pochyboval ( good job! ).

Daria

Daria (1997)

Krásně ztvárněné archetypy ( nebo spíš stereotypy :)) pohybující se po Amerických školách - dnes by zřejmě bylo přidáno spoustu dalších, ale v té době to bylo prostě takhle. Skvěle vystřižené dané vlastnosti jejich představitelů a úžasně sarkastická a ironická Daria.

Doraleous and Associates

Doraleous and Associates (2012)

Tak tady snad ani není co dodat. Tohle se trefilo přesně do mého vkusu. Paní jezera je Top!

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Čistě ženská záležitost. Často vytýkaná upištěnost? Milé dámy, ruku na srdce, tak to prostě je. Ano, u našich postav je to dovedené do extrému, ale k celkovému obrazu, který Gilmorky vytváří, to prostě patří. A pokud se nemýlím, tak tenhle seriál je o absurdních lidech, které se svým, často nelogickým jednáním - tady opět ruku na srdce, všichni jednáme často dost nelogicky - dostávají do absurdních komických situací. Takže seriál splňuje přesně to, co má splňovat. Emily je boží!