Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzuki Saja je mladá slečna pro všechno pracující v kanceláři, která když přijde na lásku, tak je naprosto neschopná, protože z hlavy ještě nedostala tu první. Každý den dostává vynadáno od extrémně přísného nadřízeného Cugeho Susumua. Ale ten ji jednoho dne překvapí otázkou, zda by si s ním nechtěla vyjít. Ačkoliv ti dva spolu začnou randit, nic nenasvědčuje tomu, že by se Cugeho chování vůči Saje nějak mělo změnit. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi klasická japonská romantika, ktorá nebola prekvapivo rozťahaná na stopáž seriálu (paradoxne, väčšina japonských romantických seriálov má presne túto premisu, len každý v bledomodrom), ale ,,len" 2 hodinového filmu. Inak sa stali presne všetky žánrové klišé motívy, ktoré v tomto type filmu treba, od milostného trojuholníku s mužom z hrdinkinho detstva, cez nedorozumenie v komunikácii, až po prerod hrdinu a hrdinky a pochopenie sa navzájom. Záver potom pôsobí zbytočne ostentatívne a pateticky ako lacné americké '90 romantické komédie, kde sa láska vyznáva vo veľkom, pred všetkými, najlepšie na dôležitom stretnutí či oslave.⚪Nič, čo by si divák pamätal dlhšie, ako hodinu po dosledovaní.⚪ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděno 15.11.2014 v kině MOVIX, Ario Kameari, Tokio. Chtěla jsem zajít na nějaký oddechový film, což ostatně tenhle určitě je. Začíná to v podstatě jako japonským způsobem naivní pohádka o obyčejné holce (Suzuki Saja) a panu dokonalém (její šéf Cuge Susumu) a docela dlouho to v podobném duchu i pokračuje... jen dokud se tam neobjeví nějaké ty osobnostní problémy, zamotané vztahy, Sajina bývalá láska atd. Chvíli to najednou působí o něco dospělejším dojmem, ale pak zas hodně dětinsky (trapnost se sbíhá obzvlášť v postavě Šiori). V druhé polovině jsem najednou přestala chápat, kam celý film směřuje, a kroutila jsem hlavou nad tím, že se s Cugua stal naprostý debil a slaboch. Ale tak to konec konců asi mělo být, aby celý film vyvrcholil v klasický happy end, který se opět vrací k pohádkové atmosféře. No, když to shrnu, byl to docela příjemný filmík, který ale nezanechal žádný skutečně silný dojem, snad až na hlášku: "Konečně jsem to pochopila - čtyřlístek je něco, co člověk musí najít sám", tedy ve smyslu, že člověk si své štěstí musí najít sám. To mi nějak utkvělo v hlavě. Hodnocení nechávám na silnějších třech hvězdách. ~(3,4)~ ()

Reklama

Vardara 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr. Přišlo mi, že by to vydalo určitě na pár dílů, jednu chvíli se tam totiž události střídaly příliš rychle. Více prostoru měl dostat i kamarád z dětství, aby se to trošku lépe zašmodrchalo. Takhle to bylo od začátku dost čitelné (což byl asi záměr – postě taková odpočinkovka a nad ničím moc nemyslet). Příliš mi nesedl ani konec (trošku po americkém stylu). Přesto kladně hodnotím dospělost příběhu bez nějakých hysterických grimas a neposlouchatelných ženských hlasů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama