foto

Kento Nagajama

  • nar. 7.3.1989 (29 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nakimuši šottan no kiseki
2017 Ernesto
Haši monogatari: Konuka ame
2016 Jamikin Ušidžima-kun 3
Jamikin Ušidžima-kun: The Final
Sanada Džújúši
2015 Unfair: The end
2014 Crows Explode
Kuroba
2013 Aruku, Aruku, Aruku ~ Shikoku Henromichi ~ (TV film)
Cuja no joru: Aru ai ni kakawatta onnatači no monogatari
Jiken'ya kagyô (TV film)
Minasan, sajónara
Slaměný štít
2012 Fugainai boku wa sora o mita
I'm Flash!
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
Paikaji nankai sakusen
Rijú (TV film)
2011 Hard Romanticker
Ranma ½ (TV film)
Tôi hi no yukue (TV film)
2010 Akunin
Mother Water
Osaka Love & Soul: kono kuni de ikiru koto (TV film)
Raiā gēmu: Za fainaru sutēji
Sofutoboi
Solanin
2009 Cumi toka bacu toka
Ghost Town no Hana (TV film)
2008 Fure fure šódžo

TV seriály

2019 Hadžimete koi o šita hi ni jomu hanaši (TV seriál)
Idaten (TV seriál)
2017 Izakaja Fudži (TV seriál)
Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Džúhan šuttai! (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
2014 Gomen ne seišun (TV seriál)
Mozaiku Jyapan (TV seriál)
Seidžo (TV seriál)
2013 Garasu no le (TV seriál)
Link (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2012 Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
2010 Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
2008 Láska nebeská (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)

TV pořady

2011 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace