Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po událostech, kdy byla Sidonia ohrožena gaunským asteroidem, se počet bojeschopných pilotů razantně snížil. Z nebezpečné mise se tehdy navrátilo pouhých devět kadetů, a tak se z nováčka Tanikaze Nagateho ze dne na den stal jeden z předních pilotů. Hrozba ovšem stále ještě není zažehnána a útoky gaun pokračují dál. Navíc se zdá, že ani nové zbraně, které slavily v poslední bitvě úspěch, už na současný typ nepřátel nestačí. Kunato Norio však má svůj vlastní plán jak nepřátele zničit. Otázkou ale je, zda je skutečně jeho cílem záchrana Sidonie, či naopak její zničení. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

fmash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více ladných křivek, více gauna, více roztomilosti, více intrik... Na seriál se pořád hezky kouká, je tam i nějaký ten náznak příběhových komplikací, ale vytratilo se to tajemno a velkolepost, spočívající v podivuhodné původní myšlence, že gauna je takřka neporazitelný tvor, kterého lze porazit snad jen přímým soubojem s kopím. Ten zvláštní prvek, kdy rytíř jen díky svým schopnostem obstojí v přímém souboji a uprostřed vesmírné prázdnoty protkne srdce (jádro) draka, vzal za své, když gauna se objevuje v tisícových počtech a piloti je kosí kulometem. Celkově je tam teď všeho nějak moc. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úctyhodné pokračování první série. Sice má oproti první sérii trochu pomalejší tempo a je více zaměřená na vztahy postav, než na boj s Gaunou jako takovou, ale to anime jen prospělo. Těším se na třetí serii! ()

Reklama

dudo24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa sakra stalo? Seriál úplne upustil od všetkého, čo bolo načaté v prvej sérii. Žiadne objasňovanie histórie, tajomstiev Sidonie a tiež sme sa už nič nové nedozvedeli o dôležitých vedľajších postavách. Stratilo to príbeh, tempo, napätie, krutosť, kvalitnú akciu a aj super úvodnú znelku. Väčšinu času sa riešili vzťahy a aj to bolo neuspokojivo spracované. Nevyužitý potenciál snáď so všetkým čo sa dalo. Po skvelej prvej sérii, je toto obrovské sklamanie. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

První série povedeným způsobem představila záhadnou mytologii, a ačkoliv se příběh začne vyvíjet oním ohraným konspiračním stylem (třeba jako nedávný Attact on Titan), tak stále mě držel vizuálem, napětím a i svou akcí. Bohužel druhá série nabízí občasnou akci v exponenciálním růstu - více nepřátel, lepší technologie bez větší inovace a příběh se nikam neposouvá. Navíc většinu série tvoří mnou těžko snášené polonahé holčičky, neustále hekající hlavní hrdinové a výkřiky jmen. To celé provázené oplzlými sexuálními narážkami. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama