Reklama

Reklama

Zóna A - Chceš si žiť po svojom

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1989, 2 min

Hrají:

Peter Schredl

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Daj sa do boja!" Chci si žít po svém, chci si dělat to, co chci a dokud jsem neměl rodinu, tak jsem to i dělal. Pak už to bylo hodně o kompromisu, ale tuto výzvu Zóny A si budu vždycky pamatovat a až mi jednou skončí vyživovací povinnosti k mým blízkým, tak mám vážné podezření, že si zase budu dělat jen to, co chci. A ke klipu jen tolik, že ta kombinace vojáků na spartakiádě a Zóny na pódiu nic úchvatného nepředstavuje, ale pro mě je to prostě jeden z nejlepších punkových songů z doby, kdy nám zelení mužíci s červenými výložkami byli kdykoliv ochotni nasadit gumoléčbu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Môže sa zdať, že pri hodnotení video klipov bratislavskej punk rockovej kapely Zóna A som trocha neobjektívny, absolútne nekritický a pri udeľovaní hviezdičiek priveľmi štedrý. Je to tým, že som dlhé roky ortodoxným priaznivcom ich hudby. Je to kapela, ktorá mi odhalila kúzlo a krásu punku. Počúval som ich demo nahrávky ešte za čias socializmu a počúvam ich CD i dnes. Takže tomuto ich spartakiádnemu klipu ku skladbe "Chceš si žiť po svojom" tiež pridelím najvyššie hodnotenie. Žijem a hodnotím si po svojom, robím si čo chcem. Proste Punk! http://www.youtube.com/watch?v=ZCOsaEeqpzQ ***** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, videoklip nasadzuje to, čo predstavuje. A myslím, že to urobil v celkom triezvom stave. Paralely oboch ´´hnutí´´, sú presne to... ()

Reklama

Reklama