Reklama

Reklama

Nejšílenější závislosti

(seriál)
  • Česko Má bláznivá posedlost (více)

Obsahy(1)

Mezi námi žijí lidé se zvláštními libůstkami. Jejich závislosti mají různé podoby. Jeden nedokáže žít bez nošení paruk, druhý je posedlý pojídáním mrkve, třetí zasvětil život kočkám... (TV Prima)

Recenze (6)

Stejšn

všechny recenze uživatele

Většina účinkujících je zralá na blázinec a protože jsou to američani, tak spousta taky na odtučňovací kůru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem dva díly - milovníci králíků, posilování, sběratelé figurín panen. Nic nějak šokujícího. Naopak vést své děti k nějakému koníčku byť je to posilování je bohulibé. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a je ještě zajímavější sledovat co všechno za různé lidi se najdou,jinak si myslím,že většina z nich se skrz svojí závislost s něčím vyrovnávají.Kromě těch co se neohrožují sami na zdravý je to pořád lepší než vousáči co jdou a někde to vystřílí.Za mě 80 % čtyři hvězdy. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Super seriál, ktorý ukazuje nevšedné veci. Je zaujímavé, aké veci ľudia môžu zbierať. Takéto koníčky, ktoré niekedy zachádzajú až do extrémoch avšak hodne ľudí nemá rado. Myslia si, že sú šialený zbierať napríklad staré práčky alebo nádoby od horčice. No ja si myslím, že keď ich to baví a sú tí ľudia šťastný, tak nech si robia čo len chcú. Ja sám mám nutkanie zbierať nejaké veci, ale ja zatiaľ nemám dostatok peňazí. :) ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

No nic moc. Pořad nejšílenější úchylky byl propracovanější a taky mohl být člověk napjatý jak to nakonec dopadne. Tady u tohoto pořadu jsem se nudila a myslím že když má někdo z nějáké šílenosti radost a nic víc se tam neděje, tak si myslím že to bylo zbytečně dlouhé. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama