Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitelka matematiky na dívčí škole Asai Saraje je přivolána na pomoc otci, kterého někdo praštil do hlavy. Ti dva se neviděli dvacet let, ale přesto Sara za otcem jede a pomůže. Víc, než by se mohlo na první pohled zdát… Protože co byste dělali vy, kdybyste ve sklepě u rodiče našli svázaného kluka? (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Zvrhlý. O lidech, kteří jsou zlomení, ale lámou dál ostatní. Nejlépe ty nejvíc zranitelné, protože je to snadné a protože oni sami jsou poměrně dobře zranitelní. Ale možná se z toho začarovaného kruhu chtějí dostat. Rozhodně terapie šokem, bolestí, násilím a sexem. Jenomže i když jsou možná postavy složité, tak je složité se u toho nenudit. Nebo mi to zrovna prostě nesedlo. Ale i po několika dnech od zhlédnutí ve mně film stále rezonuje... Titulky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Obrazy ze života schizoidní sociopatické bisexuálky, dcery schizoidního homosexuálního pedofila. Moji Japonci mě opět nezklamali, jsou... jsou jiní. Možná v tom byla spousta symbolismu a podobenství a jinotajů, ale z mého úhlu pohledu jde "pouze" o solidní divnofilmový bizár, a s tím si bohatě vystačím. A předem varuju, že je to film opravdu pouze pro perverzní a otrlé nátury, já osobně si tedy neumím představit nějaké výrazně horší mučení, než být ve sprše sexuálně zneužívaný vyprsenou dlouhovlasou štíhlou dominantní japonskou kočkou! ()

Reklama

Reklama